Skriv ut

Skapa PDF

Kyrkogårdsallén 4, Rud

karlstadkarlstad

Kontorsfastighet i två plan lämpliga för en mindre firma som även kan kombineras med möjlighet till hantverk, utställning och/eller enklare verkstad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 243 m²

Tillträde: Fri prövningsrätt tillämpas.

Karta

Information

Beskrivning

I Fastigheten finns sex kontorsrum och ett sammanträdesrum uppdelat på två plan. Mellan våningsplanen finns enbart en trappa. Handikappsanpassad entré och övre våningens WC. Pentry med kyl/frys och liten diskmaskin. Två förrådsrum, två städutrymmen, omklädningsrum med dusch och två wc-rum samt verkstad. Verkstaden har tidigare varit ett garage och har golvbrunn/vattenutkastare. Fastigheten har godkända radonvärden 40 ± 10 Bq/m³ genom ventilation, FTX-systemet består av 1 luftbehandlingsaggregat med godkänd OVK från 2015. Gränsvärdet för radon är 200 Bq/m³. I hyreskostnaden ingår uppvärmning, el, vatten och befintligt inbrottslarm samt galler på vissa fönster. Bra parkeringsmöjligheter utanför fastigheten med motorvärmare. Fler parkeringar finns även i närområdet. Parkeringsplatserna delas med besökarna till Ruds kyrkogård och dess tre kapell. Området har en lantlig karaktär men det är många besökare och trafikanter som passerar till fots och med cykel. I närområdet finns även lokalbuss, länsbuss och avfarter från E18 respektive 63:an vilket gör fastigheten tillgänglig för de flesta. Närmaste granne är Blomsterlandet, Café Villa Rud samt Ruds kyrkogårds egen verksamhet och service. Nobelgymnasiet, livsmedelsaffär, matserveringar, bensinmackar och hotell finns inom 1-2 km från fastigheten.

Utförande

Byggår: 1956

Renoveringsår: 1992

Våningsplan: 2 av 2

Antal rum: 7, anpassningsbart

Planlösning: De sex kontorsrummen och sammanträdesrummet är uppdelat på två plan. Mellan våningsplanen finns enbart en trappa. Handikappsanpassad entré och övre våningens WC. Pentry med kyl/frys och liten diskmaskin. Två förrådsrum, två städutrymmen, omklädningsrum med dusch och två wc-rum samt verkstad. Verkstaden har tidigare varit ett garage och har golvbrunn/vattenutkastare.

Övrigt

Övrigt: Våningsplan: suterrängplan och plan 1. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Takhöjd: 2400 m

Uppvärmning: Vattenburen bergvärme

Lokalen kan nås via: Egen fastighet.

Ventilation: FTX

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 243

Ekonomi

I hyran ingår: Värme, skatt, moms, el

Omgivning

Omgivning/natur: Park och skog.

Företag i närheten: Blomsterlandet, Café Villa Rud och Kyrkogårdsförvaltningen.

Parkeringsmöjligheter/garage: Gratis parkering några platser med motorvärmare.

Närservice: Bensinmack, livsmedel, snabbmatställen, restaurang och hotell.

Kommunikationer: Bra cykel-och gångvägar, bil samt lokal- och länsbuss.

Vägbeskrivning: Vid Blomsterlandet utanför/söder om Ruds kyrkogård till höger om infarten.

Dokument

Länkar

Sökhjälp