Skriv ut

Skapa PDF

Gustavslundsvägen 12, Bromma

bromma

Alla vägar bär till Alviks Torg som är ett välutvecklat kommunikationsnav med tunnelbana, tvärbana, spårvagn och bussar.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 2 600 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Värme/ kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 186 kr/m² och år.
Storlek: 1 646 - 1 646 m²
Karta

Information

Beskrivning

Moderna och representativa kontorsfastigheter som byggdes 1996 och förvaltas av Anders Bodin Fastigheter. Genomgående hög kvalitet i materialval, installationer, ljudkrav med mera. Kontorslokaler vid Alviks Torg med utmärkta kommunikationer. Tunnelbana, tvärbana och mängder med busser. Lokalen som finns tillgänglig är 1646 kvm och ligger på plan 4 och plan 5. Här har man en fantastisk utsikt över Mälaren. Har man sitt kontor på Alviks Torg så har man nära till det mesta. Här finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller en snabb ostburgare. Besök gärna alvikstorg.se för närmare information om utbudet. Välkommen till visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

1996

Våningsplan

5

Planlösning

Modern och ljus lokal med flexibel och effektiv planlösning. Konstruktionen bär främst på ytterväggarna vilket ger stor flexibilitet och gör det enkelt att efter behov anpassa till öppen eller rumsindelad planlösning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 646 1 646 2 600

Ekonomi

Hyra

2 600 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Värme/ kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 186 kr/m² och år.

Omgivning

Omgivning/natur

Attraktivt läge vid Mälaren med närhet till sköna promenadstråk och fina friluftsområden.

Närservice

På Alviks Torg finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller snabb ostburgare. För den som vill röra på sig finns träningsanläggningar med gym och tennishall.

Kommunikationer

Alviks Torg är ett välutvecklat kommunikationsnav och du når City på 12 minuter med tunnelbanans gröna linje och med bil på cirka 10 minuter. Hit kommer du också med buss, Nockebybanan eller Tvärbanan. Påfarten till E4:an ligger ett stenkast bort, på andra sidan Tranebergsbron och du kommer snabbt till Bromma med flygbussar från Alviks Torg. Väljer du att ta bilen finns det gott om parkeringsplatser i området och garage finns huset.

Dokument

Länkar

Sökhjälp