Skriv ut

Skapa PDF

Drakegatan 6-10, Gårda

göteborg

Attraktivt modernt kontor i centrala Gårda.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 250 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en större lokal som i första hand lämpar sig för företag som vill sitta i öppen planlösning med inslag av tysta rum och konferens. Bra yta för stormöten finns. Lokalen har en trevlig öppen pentrydel med utgång till egen terrass. Förhöjd takhöjd på 2,88 m. I lokalens bakkant finns ett lastintag med egen varumottagning. Wc/dusch/ städ finns. Stor inbjudande gemensam konferensanläggning med terrass och bastu finns högst upp på plan 16 i höghusdelen. Parkeringsplatser finns att hyra i huset eller i närområdet. Lunchrestaurang finns i marknivå samt många andra inom gångavstånd i Gårda. Närhet till Göteborgs stad cykelparkeringar "Styr&Ställ". Inflyttning omgående.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 250

Omgivning

Omgivning/natur

Gårda är ett expansivt utvecklingsområde med närhet till Göteborgs centrum. Under senaste åren har området moderniserats och växt med både nya bostäder och lokaler.

Närservice

Lunchrestaurang finns i fastigheten och i området finns ett flertal alternativ. Preem och Statoil ligger vid infarten till Gårda Norra .

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgängligt strax intill E6/E20. En kort promenad bort ligger hållplatserna Ullevi Södra och Ullevi Norra som trafikeras av ett flertal buss- och spårvagnslinjer.

Sökhjälp