Skriv ut

Skapa PDF

Greta Garbos väg 13, Näckrosen/Råsunda

solna

På filmhistorisk mark i Gamla Filmstaden ges nu möjlig att hyra en lokal högst upp i fastigheten med privat terrass om 40kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 254 m²

Tillträde: 2017-01-01

Karta

Information

Utförande

Byggår: 1903

Renoveringsår: 2003

Våningsplan: 5 av 5

Antal rum: anpassningsbart

Planlösning: Kontor beläget i Filmstadens charmiga kvarter med stor terrass om 40kvm. Lokalen är belägen på plan 5 vilket är högst upp i fastigheten. I dagsläget är det mestadels öppen yta med plats för ca15 kontorsplaster. Ett modernt kök som är integrerat med den öppnas ytan och med direktutgång till den stora terrassen. Ett konferensrum med plats för 8-10 personer Mötesrum med plats för 4 personer 2 mindre telefonrum alternativ förråd 2 wc Lokalen är anpassningsbar efter önskemål och efter kundens behov Attraktivt och lugnt område med närhet till Näckrosens tunnelbana samt endast 15 min promenadväg till Mall of Scandinavia. I området finns Regissörsvillan som erbjuder dagkonferenser i filmhistorisk miljö där både Ingemar Bergman och Selma Lagerlöf konfererat.

Övrigt

Hiss: Ja

Ventilation: Meknisk med kyld tilluft

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 254

Omgivning

Omgivning/natur: Lugn omgivning på klassisk mark där filmhistoria gjorts med över 400 inspelade svenska filmer. Näckrosen och området kring Filmstaden är attraktivt för både boende och för företag. Området ger en genuin känsla av småstadsidyll och har en god närservice. Det finns gott om restauranger, caféer, samt träningsanläggning.ar bl.a. Endast ca 15 minuters promenadväg till Mall of Scandinavia, nordens störta och modernaste galleria som efter 3 månader vunnit pris som stockholmarnas favoritcentrum.

Parkeringsmöjligheter/garage: Varmgarage finns att hyra i fastigheten. Parkering utmed gatan invid området enligt Solnas tariff.

Kommunikationer: Goda kommunikationer med både tunnelbana, bussar och pendeltåg. Tunnelbanestation är Näckrosen och ligger ett stenkast från fastigheten. Flertalet busslinjer trafikerar området. Ca 10 minuters promenadväg till pendeltågsstation Solna

Sökhjälp