Skriv ut

Skapa PDF

Storgatan 40, Galleria IN

sundsvall

Great Space är en kreativ ”Co-working space” på ca 800 kvm i centrala Sundsvall för startups, studenter och företag från hela Norrland.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Hyra: 4000 kr/kontorplats exkl. moms (Startup 2500 kr/mån, ansökan krävs).
Storlek: 15 m²
Karta

Information

Beskrivning

Great Space är en kreativ ”Co-working space” på ca 800 kvm i centrala Sundsvall för startups, studenter och företag från hela Norrland. Här möts framtidens entreprenörer, investerare, idébärare, inspiratörer och strategiska affärspartners. Great Space är belägen på Storgatan 40 i centrala Sundsvall, högst upp i ”Galleria In:”. Entré sker genom glasentrén mot Storgatan där du tar vår hiss eller egna trapphus som går direkt till Great Space. Våningen är på ca 800 kvm och innefattar utöver detta även en unik takterass på över 200 kvm med magisk utsikt. I Great Space finns 50 kompletta arbetsplatser för uthyrning i öppen kreativ miljö. Det finns dessutom 20 platser i vår lounge, ett flertal mötesrum och ett innovationslabb där man kan testa idéer med hjälp av den allra senaste tekniken. Great Space ger en unik möjlighet till en en arbetsplats med fokus på nätverkande och innovation. Utöver detta finns bemannad reception och på Great Spaces egen scen anordnas, flera gånger i månaden, pitch nights, seminarier och events med nationellt och internationellt kända föreläsare.

Utförande

Planlösning

Great Space har en stor öppen planlösning med reception, lounge, kök, konferenslokaler och eventyta. Till lokalen kommer man genom lokalens egna trapphus eller hiss. Till lokalen ingår även en terass på över 200 kvm med ett av Sundsvalls bästa lägen.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 15

Ekonomi

Hyra

4000 kr/kontorplats exkl. moms (Startup 2500 kr/mån, ansökan krävs).

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Länkar

Sökhjälp