Skriv ut

Skapa PDF

Företagsallén 8, Runö

åkersberga

Ledig kontorslokal vid Svinningevägen i Åkers Runö, precis intill Roslagsbanan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 157 m²

Tillträde: Omgående

Karta

Information

Beskrivning

På plan 1 i Runö företagspark ligger denna ljusa och trevliga lokal med många möjliga användningsområden. Lokalen erbjuder både ljus och rymd i och med att den har hörnläge och flyglar med fönster i tre väderstreck, innerväggar med glaspartier och möjlighet till omdisponering av ytorna. I lokalen finns ett antal kontors-/konferensrum, samt en större öppen yta som lämpar sig som exempelvis reception/kundmottagning, lounge/pausyta. Ett av rummen, om ca 16 kvm, har tidigare använts som förråd och serverrum och kabeldragningarna för nätverk finns bevarade i lokalen. Lokalens entré ligger i fastighetens trapphus, där det även finns en rymlig hiss som kan lasta upp till 300 kilo. I trapphuset, vägg i vägg med lokalen, finns även ett förrådsutrymme om ca 7 kvm. Lokalens planlösning är flexibel och det går exempelvis att ta bort de rumsavskiljande innerväggarna för att skapa större öppna sammanhängande ytor, samt fräscha upp golv- och ytskikt, vilket ger mycket goda möjligheter till anpassning och modernisering av lokalerna för att möta tillträdande hyresgästs behov av tidsenliga, effektiva och representativa lokaler.

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 1

Planlösning: Lokalen består i dagsläget av ett antal kontorsrum som ligger intill en större öppen yta vid lokalens entré. I anslutning till den öppna ytan finns även ett pentry, kapprum, HWC, samt städförråd. I lokalen finns även ett större förråd/serverrum. Dessutom finns ett intilliggande förråd om ca 7 kvm med separat ingång från trapphuset.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 157

Omgivning

Omgivning/natur: Roslagens Företagspark i Åkersberga, invid Åkers Runö station, är ett modernt mindre verksamhetsområde i lugn miljö, med inriktning mot tjänsteföretag och utbildning. Inom området finns även hotell och tandläkare m.m. I närheten det nyöppnade köpcentrumet Pilstugetorget, samt Österåkers Golfklubb med sin populära och idylliska lunchrestaurang.

Närservice: I grannfastigheten finns ett trevligt Bed and Breakfasthotell, Le Mat, som även erbjuder konferensmöjligheter, frukostbuffé, fika, lunch och middag. I närheten av fastigheten finns det nya köpcentrumet Pilstugetorget med närservice som Coop Extra, Doc Morris Apotek, ÖoB, Flügger färg, Arken Zoo m.fl. Till Åkersberga Centrum, med 70 butiker & restauranger, tar det inte mer än ca 5 minuter med bil.

Kommunikationer: Det är lätt att ta sig till fastigheten i och med närheten till Roslagsvägen som bl.a. ansluter till E18. Dessutom har Roslagsbanans linje mot Österskär station Åkers Runö endast ett tiotal meter från fastigheten. Därifrån är det ett stopp till Åkersberga och sex stationer till Täby Centrum. Till Stockholm och Östra station tar resan cirka ca 35 min. Buss 629 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus - Åkersberga via bl.a. Täby har hållplats strax utanför fastigheten.

Vägbeskrivning: Från Roslagsvägen (väg 276) tar man av på Svinningevägen västerut, vid rondellen intill köpcentrumet Pilstugetorget med bl.a. Coop Extra, och efter cirka 500 meter kommer man till Företagsallén och Roslagens Företagspark som ligger på vänster sida.

Sökhjälp