Skriv ut

Skapa PDF

Hyvelgatan 37, Ar

knivsta

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Pris: 1 225 000 kr. Fast pris: lokaltyp 1 (190 m²).

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 190 - 200 m²

Karta

Information

Beskrivning

Med närhet till E4:ans påfart byggs nu dessa moderna och flexibla verksamhetslokaler i toppklass i det etablerade industri- och handelsområdet Ar i Knivsta. Att köpa en bostadsrättslokal ger möjlighet att anpassa lokalen helt efter verksamhetens behov, samt ger en låg månadsavgift. Lokalerna är vid inflyttningen komplett utrustade med WC/dusch, pentry och andra grundfunktioner. Möjlighet till en rad olika tillval finns för den som köper i ett tidigt skede av bygget. Föreningens fastighet kommer att vara utrustad med hiss och trapphus med möjlighet att nå övre plan separat. Fastigheten kommer att ha stängslad mark med elektrisk grind och bra parkeringsytor. Fast pris 1.225.000 kr för lokal om 190 m² och en preliminär månadsavgift på 5.614 kr. Fast pris 1.275.000 kr för lokal om 200 m² och en preliminär månadsavgift på 5.909 kr. För hörnlokaler med fönster även på gaveln tillkommer 50.000 kr. Det finns möjlighet att förvärva och slå ihop flera lokaler om så önskas och anpassa dessa efter behov.

Utförande

Byggår: 2016

Planlösning: PLAN 1: Lokalytan för bottenplan är ca 100 m². Öppen planlösning med en takhöjd på ca 4,8 m. Manuella vikportar med bredden 4 m och höjden 4,5 m. Separat gångdörr. Lokalen är förberedd med vatten och avlopp för WC/dusch. Betonggolv med spolränna som är kopplad till fastighetens gemensamma oljeavskiljare. Från nedre plan leder en trappa till det övre planet. Plan 2 kan även nås via separat trapphus och hiss. PLAN 2: Lokalytan för övervåningen finns i två storlekar, 90 m² (lokaltyp 1) alternativt 100 m² (lokaltyp 2) Öppen planlösning med en takhöjd på ca 2,70 m. WC/dusch och pentry finns installerat. Golvet består av pågjuten betong alternativt HDF-golv. Entrégolv och badrum är försedda med klinkers. Det övre planet har även tillgång till ett trapphus med hiss via en 1,5 m bred korridor. Övervåningen kan nås utan att passera bottenvåningen via trapphuset. Observera att vissa av lokalerna på bilderna är extrautrustade med innertak, parkettgolv m.m.

Övrigt

Övrigt: Tillträde årsskiftet 2016/2017. OBS: Vissa av bilderna visar extrautrustade lokaler, kontakta mäklaren om vad som ingår i standarsutförande och vilka tillval som kan göras. Om det vid tillträdet finns osålda lokaler köper Main Stay och dennes finansiärer dessa för att garantera fulla avgiftsintäkter till bostadsrättsföreningen. De garanterar även alla avgifter till föreningen under första året från tillträdet som säkerhet om någon bostadsrättshavare skulle komma på obestånd eller liknande.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 190 200

Ekonomi

Pris: 1 225 000 kr. Fast pris: lokaltyp 1 (190 m²).

Omgivning

Omgivning/natur: Ar utanför Knivsta är ett område med lättare industri och viss handel och ligger precis intill E4 med bra tillgänglighet.

Kommunikationer: Företagsparken AR ligger intill motorvägen E4 mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda Flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär. Här finns också ett högklassigt konferenshotell och en bensinstation med servicebutik. Busshållplats för bussar som bl.a. trafikerar Arlanda, centrala Knivsta och Uppsala finns intill bensinstationen.

Sökhjälp