Skriv ut

Skapa PDF

Grimstagatan 162, Vällingby

vällingby

Flexspace strategiska läge ger dig fördelen att infinna dig i en expansiv miljö och samtidigt vara väldigt nära centrala Stockholm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: 4 200 kr/m²/år. All-inclusive hyra
Storlek: 10 - 150 m²
Karta

Information

Beskrivning

Läget Flexspace strategiska läge ger dig fördelen att infinna dig i en expansiv miljö och samtidigt vara väldigt nära centrala Stockholm. År 2008 slutfördes en omfattande förnyelse och utbyggnad av Vällingby Centrum. Resultatet blev en upprustad stadkärna med ett stort utbud av mat, shopping, företag, kultur, service och 10 miljoner besökare per år. Promenad: Närmaste tunnelbanestation är Vällingby Centrum och är endast 3 min ifrån Flexspace. Tunnelbana: Restiden från Vällingby Centrum till centrala Stockholm med tunnelbana är 27 min. Buss: Med buss 115 åker du från Vällingby Centrum till Flexspace på 5 min (hållplats: Grimstaskolan). Bil: Bergslagsvägen 275: Flexspace ligger i direkt anslutning till Bergslagsvägen. Restiden till centrala Stockholm är 15 min. Konferens- och mötesrum Du har möjlighet att ha både mindre och större konferenser för upp till 20 personer i våra mötesrum. Dessa rum är utrustade med teknik som gör det möjligt att koppla upp sig enkelt oavsett utrustning. Vid önskemål hjälper vi gärna dig med catering och servering. Beroende på vilket paket du har varierar antal fria timmar för mötesrummen. Behöver du fler timmar kan du enkelt uppgradera dig till ett större paket eller betala per timme Du som inte är hyresgäst För dig som inte är hyresgäst hos oss finns möjlighet att hyra våra konferens- och mötesrum. Detta är för dig som kanske bara behöver använda rummen ett fåtal gånger per månad eller år.

Planlösning

Teknisk information

Lokalen kan nås via

Tunnelbana, buss och bil.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 150 4 200

Ekonomi

Hyra

4 200 kr/m²/år. All-inclusive hyra

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Industri och bostäder.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter finns både på gatan och i parkeringsgarage.

Närservice

Vällingby centrum finns på 3 minuters promenadavstånd med restauranger och butiker.

Kommunikationer

Enkelt att ta sig till kontoret via tunnelbana, buss eller bil.

Skyltläge

Varje hyresgäst får tillgång till skyltning.

Vägbeskrivning

Promenad: Närmaste tunnelbanestation är Vällingby Centrum och är endast 3 min ifrån Flexspace. Tunnelbana: Restiden från Vällingby Centrum till centrala Stockholm med tunnelbana är 27 min. Buss: Med buss 115 åker du från Vällingby Centrum till Flexspace på 5 min (hållplats: Grimstaskolan). Bil: Bergslagsvägen 275: Flexspace ligger i direkt anslutning till Bergslagsvägen. Restiden till centrala Stockholm är 15 min.

Övrig information

Övrigt

Flexibla avtal med möjlighet till att uppgradera och nedgradera som man vill.

Länkar

Sökhjälp