Skriv ut

Skapa PDF

Gustav III:s Boulevard 18, Frösunda

solna

Kontor med ett fantastiskt skyltläge mot E4:an. Vi kan erbjuda Ert företag totalt ca 3750 kvm fördelat på 4 våningsplan med fantastiskt skyltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 3 755 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Modern, representativ fastighet i bästa skyltläge längs E4:an i Frösunda Backe. Ljusa, flexibla kontorslokaler med högt i tak och generösa fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Här har du möjlighet att vara med och skapa ett modernt drömkontor så att det matchar ditt företags krav och önskemål. Hög teknisk standard med mycket bra ventilation och kyla. Här finns också möjlighet att tillskapa en utgång till en alldeles egen takterass. Entré mot stort torg. Konditori/lunchrestaurang samt postkontor finns i huset. Omklädningsrum med duschar och bastu för dam och herr finns i huset. Förrådsytor och garageplatser samt skyltplats mot E4:an finns att hyra.

Planlösning

Utförande

Byggår

2001

Planlösning

Mycket representativ kontorslokal med både öppna kontorsytor och rum. Ytan går tvärs igenom huset och man har utsikt både mot E4:an och mot torget på husets framsida. Gott om konferensrum i olika storlekar. Trägolv i hela lokalen. Pentry med dubbla diskmaskiner, micro och stor kyl med frysdel. Fiber finns draget till korskopplingsrum i kontorsytan. Datanätverk (cat 5 och 6) finns draget. Passerkortsystem tillhandahålls.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 3 755

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger på ett litet torg i ett område med både kontorsfastigheter och bostadsfastigheter. De flesta husen är byggda på 2000-talet. Stort utbud av restauranger, kaféer, barer och shopping. På andra sidan E4:an börjar stora grönområden för lunchpromenader eller för en löprunda.Bekvämt avstånd till Radisson SAS Royal Park Hotel (hotell, konferensmöjligheter, spa, gym samt restaurang med utsikt över Brunnsviken).

Närservice

Invid huset finns konditori, lunchrestauranger, livsmedelsbutik, postkontor, bankomat och servicebutiker. Hotell i området.

Kommunikationer

Stockholm city når du med bil på ca 7-9 minuter. Arlanda nås med bil altenativt med Flygbussen (hållplats i närheten av huset) på ca 20 minuter. Till Bromma flygplats tar det ca 10 minuter med bil. Busshållplats finns strax utanför huset (linje 70 Universitetet-Frösundavik, 515 Odenplan- Sundbybergs station, 176 och 177 Ekerö, Stenhamra - Mörby Stn, 156 Danderyds sjh-Ulvsunda, 508 Danderyds sjh- Karolinska sjh). Solna pendeltågstation ligger på bekväma 5 minuters promenadavstånd.

Övrig information

Övrigt

Stokab tillhandahåller fiber till huset. Omklädningsrum, duschar och bastu finns för gemensmt bruk.

3D-tour

Sökhjälp