Skriv ut

Skapa PDF

Svetsarvägen 6-8, Solna/Solna Business Park

solna

Fräsch ljus lokal med stora terasser mot söder och skyltläge mot den mycket levande Svetsarvägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 2 390 m²

Karta

Information

Beskrivning

De lediga lokalerna i Solna Business Park ligger på våning 2. Moderna kontorslokaler med generöst ljusinsläpp och en trivsam miljö. Här är Du som hyresgäst med och designar ditt nya kontor tillsammans med oss. Skyltläget mot Svetsarvägen är mycket attraktivt, här syns ni för alla företag som valt företagsparken där allting fungerar. Vad behöver ni för att allt ska fungera? Här får ni vara med och utforma lokalen från början. Vi ser fram emot att träffa dig och vill gärna lyssna på dina önskemål. För oss är varje hyresgäst central och varje ledig lokal en möjlighet. Så utmana oss gärna - vi vill gärna visa att det kan vara skillnad på värd och värd. Här sitter du vägg i vägg med några av Sveriges mest välkända företag, exempelvis Coop och ICA. Som stor fastighetsägare i Solna Business Park har vi eget servicecenter där all personal finns att tillgå och kan snabbt vara på plats.

Utförande

Byggår: 1962

Renoveringsår: 2002

Våningsplan: 2

Planlösning: Här kan du vara med att skapa ditt drömlokal. Denna kontorslokal kan vi anpassa helt efter era önskemål. I detta fall visar vi en aktivitetsbaserad lösning eller A2 lösning som det även kallas.

Övrigt

Övrigt: Parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till fastigheten. Cykelparkering finns i området.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 2 390

Omgivning

Närservice: Allt som underlättar företagandet finns samlat i Solna Business Park. Vi har till och med ett alldeles eget servicecenter där du kan få hjälp med det mesta. . Vi kan hjälpa er med allt som stjäl tid och pengar från viktigare saker. Via vårt Servicecenter kan du och ditt företag även låna poolcyklar. Fabege bjuder även på cykelservice ett par gånger per år för att du ska kunna hålla din cykel i trim. Även när det gäller den personliga närservicen är vi svårslagna. I området finns bland annat ICA Maxi, en friskvårdsanläggning med gym och gruppträning, apotek, bankomat, kemtvätt och flera restauranger däribland Pontus in the Park i regi av Pontus Frithiof som erbjuder både affärs- och expressluncher. Det finns även en modern konferensanläggning, Summit, som kan hjälpa till att arrangera små som stora konferenser. Har ni långväga besökare så kan vi rekommendera både Maudes Hotel och Hotel by Maude med smakfullt designade, moderna och prisvärda rum i olika storlekar. Sundbybergs Centrum ligger alldeles i närheten där det finns ytterligare butiker, caféer, och trevliga restauranger och även Systembolaget. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla Solna Business Park och dess utemiljö. Bland annat har vi den nyanlagda Englundaparken utanför Pontus in the Park - en grön oas som är insprängd i stadsmiljön. Läs mer om Solna Business Park på http://www.solnabusinesspark.se.

Kommunikationer: Att säga att kommunikationerna till och från Solna Business Park är goda, är en duktig underdrift. Här kan du dra nytta av fjorton busslinjer, pendeltåg, tvärbana och tunnelbana som gör det lätt att komma hit utan bil. Tvärbanans hållplats är precis utanför entrén och samtliga övriga kommunikationsmedel når man med 5 minuters promenad till Sundbyberg. Tunnelbana: Sundbybergs Centrum, 12 min till city. Pendeltåg: Sundbybergs Station, 8 min till city. Tvärbana: Solna Business Park Regionaltåg: Sundbybergs Station, 45 min till Västerås, 30 min till Enköping, 90 min till Örebro. Buss: Bromma Flygplats 152 (10 min restid). Brommaplan 176, 177, 509 (16 min restid). Danderyds sjukhus 156, 176, 177, 506, 509 (20 min restid). Ekerö 176, 177. Karolinska Sjukhuset 506, 546. Odenplan 515. Solna Centrum/Solna Station 123, 152, 176, 177, 506, 509, 512, 515 (15 min restid). Bil: Området nås enkelt via Frösundaleden alternativt via Ekensbergsvägen från Solna/Sundbyberg, Essingeleden samt E4 och E18.

Dokument

Sökhjälp