Skriv ut

Skapa PDF

Sveavägen 17, 6 tr, City

stockholm

Renoverad och ljus.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 159 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nyrenoverad och yteffektiv lokal, upp till 14 st arbetsplatser. Denna ljusa och fina kontorslokal ligger på 6 tr i Hötorgshus 1. Hit hittar alla era besökare och byggnaden är ett välkänt varumärke i sig. Lokalen är nyrenoverad. Ljus och öppen planlösning. I huset bredvid finns Summits konferensanläggning om de egna mötesrummen inte skulle räcka till. Utan att behöva gå utomhus har ni också tillgång till alla butiker och restauranger i Hötorgsgallerian. Det är också riktigt nära till Hötorgsgaraget, Hötorgets T-bana och Centralstationen. I fastigheten/närliggande fastighet finnsCykelförrådGym (Fitness 24/7)Gemensam terrassCross Fit gymGarageMöjlighet till dusch/omklädningsrum.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 159

Omgivning

Omgivning/natur: Läget mitt i Stockholm City är det bästa och erbjuder en mångfald av bra restauranger, butiker, banker, biograf och saluhall.

Parkeringsmöjligheter/garage: I fastigheten finns garageplatser att hyra (Hötorgsgaraget).

Närservice: Fastigheten ligger precis intill Hötorget med all service du kan tänka dig alldeles i närheten.

Kommunikationer: Mycket nära till Stockholms Central med pendeltåg, fjärrtåg, flygbussar, Arlandabanan m.m. Precis bredvid husets entré ligger en nedgång till hötorgets tunnelbana.

Sökhjälp