Skriv ut

Skapa PDF

Byängsgränd 4-16, Ostmästargrä, Årsta

årsta

Fantastiskt höglager med många portar passande för Proffsbutik.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik

Hyra: 1 600 kr/år/m²

Storlek: 2 250 m²

Tillträde: 2017-05-01

Karta

Information

Beskrivning

I maj 2017 blir dessa fantastiska lokaler lediga. Vi ser gärna en eller flera Proffsbutiker i lokalen, detta då det blivit ett storty kluster i området. Fastighetsägaren är beredd att för rätt verksamhet investera i och anpassa lokalen till en modern proffsbutik, hyresförvantan för anpassad lokal ligger i spannet 1 600 - 1 800:-/kvm/år + tillägg. Bifogade ritningar beskriver lokalen utan befintliga kylrum och med alla väggar nedtagna. En tänkt/möjlig delning på ca 1 900 kvm lager och ca 330 kvm kontor till vardera lokal finns redovisad.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 2 250 1 600

Ekonomi

Hyra: 1 600 kr/år/m²

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten ligger intill Årstafältet med ett flertal Proffsbutiker som granne, Kakelspecialisten, Södermalms Trä, Ahlsell mf.l..

Närservice: Det finns ett flertal restauranger inom området. Enskede Racketthall ligger tvärs över gatan och en bit bort ligger Lidels nya butik. All övrig service finns på 5 minuters avstånd i Globen.

Kommunikationer: Här är nära till allt. Bra allmänna kommunikationer, 900 m till Tvärbanans station och närhet till tunnelbanans gröna linje. Bussar trafikerar ifrån knutpunkten Älvsjö och Gullmarsplan. Till Gullmarsplan tar det endast 5 minuter med buss. För den bilburne ligger Södra länken precis intill fastigheten, med närhet till både Nynäsvägen och Huddingevägen.

Dokument

Sökhjälp