Skriv ut

Skapa PDF

Geijersgatan 6-8, Limhamn

limhamn

Flexibelt och högklassigt kontor i Limhamn! Perfekt med ljusinsläpp från takkupor och fönster.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 395 - 919 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nära Ribersborgsstranden med gångavstånd till promenadsstråk, lunchrestauranger och annan service ligger denna fastigheten. Det är lätt att ta sig hit med bil och för den som föredrar cykel så finns det utmärkta cykelvägar, bussen stannar precis utanför fastigheten och tar dig på 15 minuter till centrala Malmö. Lokalen är i två plan med två interntrappor, har en luftig kontorsindelning och på golvet löper ett fint parkettgolv. Lokalen har även bastu! Lokalen är flexibel och kan delas i två seperata våningar om så önskas.

Utförande

Byggår

1967

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 395 919

Omgivning

Omgivning/natur

Med golfbana som närmsta granne är det aldrig långt till grönytor. Gillar man inte golf finns Ribbans strandpromenad runt husknuten. Nära till stad, hav och strand och gröna fält. Var kan man ha det bättre?

Närservice

På gångavstånd ligger Limhamns centrum som erbjuder god service i form av bank, apotek, butiker och restauranger mm. I Limhamn har du nära till hav, strandängar, parker och rekreationsområden. Stadsdelen fortsätter att växa och hälften av allt byggande i Malmö stad sker i Limhamn-Bunkeflo.

Kommunikationer

3 min gångväg till busshållplatsen Geijersgatan, där buss till de centrala delarna av Malmö tar dig på ca en kvart.

Dokument

Sökhjälp