Skriv ut

Skapa PDF

Warfvinges väg 30, Kungsholmen

stockholm

Kontor med effektiv planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 275 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Kontor med effektiv planlösning och många fönster. Kontoret är uppdelat i öppna ytor och kontorsrum.

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 1

Planlösning: Lokalen har idag en blandad planlösning med dels kontorsrum av olika storlek samt ett öppet lager/showroom. Nu finns möjligheten att göra om den del som är lager/showroom till kontorsyta.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 275

Omgivning

Omgivning/natur: I Stadshagen finns närhet till allt; strandpromenader, restauranger, galleria och grönområden. Området kring fastigheten har genomgått en stor förvandling med nybyggnationer av både bostäder, kontor och service.

Närservice: Lindhagenhuset med dess breda utbud ligger endast några minuters promenad från lokalen. I närområdet finns även flera trevliga restauranger. Fridhemsplan nås på gångavstånd.

Kommunikationer: Kommunikationerna till och från lokalen är utmärkta. Fastigheten ligger precis intill Stadshagens tunnelbanestation (blå linje) som tar dig till Centralen på några minuter. Busslinjerna 49 och 56 passerar i närheten. Från Fridhemsplan kan du ta flertalet bussar samt tunnelbanas gröna och blå linje. Det är även bekvämt att ta sig med bil till fastigheten då E4/E20 passerar i närheten.

Sökhjälp