Skriv ut

Skapa PDF

Hantverkaregatan 11, Centrum

norrtälje

Ljus lokal med utmärkt exponering genom flertalet fönster mot gatan där många passerar både till fots och med bil.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 196 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Karta

Information

Beskrivning

Ljus lokal med bra exponering genom flertalet fönster mot gatan. Skyltplats finns ovanför ingången som även är belyst. Vid entrén kliver man i det största rummet som har ljust golv och väggar. Vidare in så forstätter lokalen med ett rum och två fönster mot innergården som är gallerförsedda samt toalett och kapprum. Utrymmet längst in är kontorsindelad men kan öppnas upp om så önskas. Litet pentry med möjlighet till matplats för personalen samt personalingång är placerad bakom rummet med stort fönster som passar utmärkt för utställning mot gatan.

Utförande

Byggår

1960

Planlösning

Vid entrén kliver man i det största rummet som har ljust golv och väggar. Vidare in så forstätter lokalen med ett rum och två fönster mot innergården som är gallerförsedda samt toalett och kapprum. Litet pentry med möjlighet till matplats för personalen samt personalingång är placerad bakom rummet med stort fönster som passar utmärkt för utställning mot gatan.

Teknisk information

Ventilation

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 196

Omgivning

Omgivning/natur

Med ett myller av olika typer av verksamheter samt dess centrala läge gör att det aldrig är stilla runtomkring lokalen. Husen skiftar från äldre trähus till nyare i sten och betong men den trivsamma atmosfären kring hela staden finns kvar.

Företag i närheten

Roslagens Sparbank, Nordea, Ica m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Stor kundparkering finns tvärsöver gatan med två timmars gratis parkering samt även på gatorna i direkt anslutning. P-plats kan hyras till för 500 kr/mån.

Närservice

Med lokalens centrala läge så är det inte långt till olika restauranger, apotek, banker, matbutik och systembolaget. Mindre park med Kvarnholmen strax intill där man kan se Norrtäljeån passera och ta sig en fika.

Kommunikationer

Norrtälje busstation ligger tvärsöver gatan med bussar till bl.a Tekniska Högskolan (676:an), Uppsala Centralstation (677:an) Åkersberga Centrum (621:an) och Hallstavik station (641:an). Detta är bara ett axplock av vad som erbjuds i allmänna kommunikationer från och till stationen. Med bil så kommer man från söder på E18 till Stockholmsvägen som svänger till höger mot Hantverkaregatan precis innan vägen blir till Baldersgatan vid Estunavägens korsning där vägen övergår till väg 76 mot norr.

Skyltläge

Mycket bra.

Övrig information

Övrigt

Fiber finns indraget.

Sökhjälp