Skriv ut

Skapa PDF

Mått Johanssons väg 16, Valhalla Industriområde

eskilstuna

Kontorsvåning om cirka 334 kvm med utmärkt kommunikations- och marknadsföringsläge med möjlighet till verkstads- eller lagerlokal i anslutning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 484 m²
Tillträde: Beroende på HG-anpassning

Information

Beskrivning

Kontorsvåning om cirka 334 kvadratmeter med utmärkt kommunikations- och marknadsföringsläge i slutet av Mått Johanssons väg mot nordväst och stadskärnan. Mindre än 2 kilometer till stadskärnan med busslinje som stannar cirka 150 meter från lokalens entré. Möjlighet att hyra lager- eller verkstadslokal om cirka 150 kvadratmeter i anslutning till kontoren. Angränsande hyresgäster är bland annat, Ramirent, Qstar, Babyproffsen, JYSK, Onninen, Blomsterlandet med flera. På Nordväst pågår i skrivande stund byggnation av en ny arena med en kapacitet på strax under 4 000 åskådare för den största hallen. Byggnation av nytt badhus färdigställdes i år och en ny gång- och cykelbro (Västerbron) kommer att färdigställas under året för att sammankoppla väster med Munktellområdet och Nordväst. Därutöver planeras för cirka 1 400 bostäder på Nordväst. Samtliga av dessa projekt kommer sannolikt redan inom de närmaste åren påverka trafikflöden och rörelsemönster. Mått Johanssons väg är redan idag mycket trafikerad. Då fasaden endast ligger ett par meter från vägen ges goda möjligheter till marknadsföring. Möjlighet till skylt på taket likt befintlig hyresgäst (se omslagsbild) och flaggstång. Då parkeringar finns i direkt anslutning till vägen kan även bilar med dekaler användas i marknadsföringssyfte.

Utförande

Byggår

1967

Renoveringsår

2005

Våningsplan

2 av 2

Antal rum

18, anpassningsbart

Planlösning

Lokalen är belägen ett plan upp och är tillgänlig via trappuppgång och hiss. Lokalen består av tio kontorsrum i varierande storlekar, tre konferensrum, tre förråd, två WC och en öppen yta med pentry och sällskapsyta. För verkstads/lageryta se bifogat prospekt.

Teknisk information

Uppvärmning

Radiatoruppvärmt med möjlighet att värma upp även genom ventilation.

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft med kyla som alternativ

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 167 334
Lager/Logistik 150

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt

Omgivning

Omgivning/natur

I slutet av Valhalla industriområde som frontas av lokaler för kontor, handel och service med industri på bakgatorna. Bakom denna fastighet finns småhusbebyggelse samt en fastighet som främst används av åkerifirmor. På andra sidan vägen ligger ett promenadstråk längst Eskilstunaån.

Företag i närheten

Angränsande hyresgäster är Ramirent, Qstar, Babyproffsen, JYSK, Onninen, Blomsterlandet med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering i anslutning till entré mot Mått Johanssons väg samt vid entré mot innergård (inhägnad),

Närservice

Närhet till väster, nordväst och stadskärnan, nära till ÖoB, närhet till Västerleden samt visst restaurangutbud längst Mått Johanssons väg.

Kommunikationer

Cirka 150 meter från entré mot Mått Johanssons väg ligger närmaste busshållplats. Mindre än 2 kilometer till närmaste motorvägspåfart. Mindre än 2 kilometer till stadskärnan.

Skyltläge

Mått Johanssons väg är redan idag mycket trafikerad. Då fasaden endast ligger ett par meter från vägen ges goda möjligheter till marknadsföring. Möjlighet till skylt på taket likt befintlig hyresgäst (se omslagsbild) och flaggstång. Då parkeringar finns i direkt anslutning till vägen kan även bilar med dekaler användas i marknadsföringssyfte.

Dokument

Sökhjälp