Skriv ut

Skapa PDF

Vedevågslingan 5, Bandhagaen

bandhagen

Fräsch kombilokal med garage, kök och kontor i markplan samt lager i källarplan!

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik

Hyra: 1 000 kr/år/m². Fastighetsägaren ser gärna att hyresgästen bedriver en momspliktig verksamhet.

Storlek: 222 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Karta

Information

Beskrivning

Lokal i två plan om totalt ca 222 m² enligt fastighetsägaren. Lokalarean fördelas på ca 92 kvm i markplan samt 130 kvm lager i källarplan. Lokalen är mycket lämplig för en hantverkare som har behov av både kontor, lager och garage. Allt detta till en rimlig kostnad! Bredband: ComHem finns anslutet till fastigheten.

Utförande

Byggår: 1957

Planlösning: Lokalen har en egen garageport som också nyttjas som entré. Det är därmed mycket goda in- och utlastningsmöjligheter. Ventilation: Lokalen har ett eget ventilationsaggregat. Entréplanet fördelas på en garageyta, ett rymligt pentry, två kontorsrum samt en wc. Det finns en lasthiss som går mellan våningsplanen. Takhöjd ca 2.49 m. Källarplanet består av lager/tillverkningsytor samt wc och dusch. Takhöjd ca 2.20.-2.23 m. Bredband: ComHem finns anslutet till fastigheten.

Övrigt

Övrigt: Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Ytor Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 92
Lager/Logistik 130

Ekonomi

Hyra: 1 000 kr/år/m². Fastighetsägaren ser gärna att hyresgästen bedriver en momspliktig verksamhet.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage: Det är möjligt att parkera en bil i garaget som tillhör lokalen. Det är fri parkering på gatan.

Närservice: Promenadavstånd till matvaruaffärerna Lidl och Ica. Inom gångavstånd finns även Hagsätra Centrum med all service du kan önska så som flera restauranger, livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, bibliotek, guldsmed, blomsterhandel, klädaffärer med mera.

Kommunikationer: Det är ca 8 minuters promenad Rågsveds tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms Central på ca 20 minuter.

Sökhjälp