Skriv ut

Skapa PDF

Sandhamnsgatan 63 A, Gärdet

stockholm

Mycket fin och yteffektiv lokal högst upp i huset ledig för uthyrning! Huset inrymmer endast kommersiella verksamheter!

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

191 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten på Sandhamnsgatan 63 består av två delvis sammanlänkade kontorsbyggnader som tillsammans omfattar totalt ca 34 000 m² uthyrbar yta. Husen uppfördes år 1966. Huset har genomgått en omfattande upprustning som resulterat i bl.a. omgestaltade entréer och trapphus, en ny tydlig huvudentré samt förbindelselänk mellan byggnaderna.

Utförande

Byggår

1966

Våningsplan

3

Planlösning

Ljus och öppen lokal som iorningställdes för bara några år sedan. sedan. Lokalens standard är i princip i nyproduktionsskick med nya ytskikt (nymålade väggar, grå heltäckningsmatta, nytt pentry och nya wc). Lokalen är belägen på tre trappor, högst upp i fastigheten.

Övrigt

Övrigt

Det går att hyra lagerytor upp till ca 200 kvm i källaren med access via lastkaj och varuhiss. OBS: Lagerytorna hyrs dock endast ut till hyresgäst som hyr kontoret och ej separat. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 191

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Garageplatser finns att hyra.

Närservice

I fastigheten finns tre restauranger samt catering för den som vill köpa med sig mat. Det finns även en populär lunchrestaurang på Tegeluddsvägen 80. I gatuplan finns en konferensanläggning där man kan hyra konferensrum för en eller ett par dagar. För den som cyklar finns det ett omklädningsrum med dusch och bastu i källaren som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. I huset finns också ett väl utrustat gym i huset som erbjuder kort till förmånliga priser. I huvudentrén finns en bemannad entré med möjlighet att köpa vissa servicetjänster. Posten har ett kassakontor i huvudentrén samt SATS träningsanläggning inom kort gångavstånd, Gärdets Gatugrill över gatan samt brevlåda utanför porten. Planering pågår för fullt att omvandla hela området kring Värtahamnen till en ny spännande stadsdel med bostäder, butiker och kommunal service.

Kommunikationer

Området har utmärkta kommunikationer. Busslinjerna 1, 72 och 76 stannar i nära anslutning till huvudentrén. Gärdets t-bane station finns inom ca åtta minuters promenad. Med bil är det enkelt och nära att ta sig ut till E20 och vidare till samtliga av Stockholms större leder. Trafikplatsen i Värtan ansluter till Norra länkens tunnelsystem och har fått en ny förbindelse till Värtahamnen.

Sökhjälp