Skriv ut

Skapa PDF

Stockholmsvägen 17, Centrala Norrtälje

norrtälje

Utmärkt läge för företaget som letar efter lokal som passar både som butik/showroom och kontor. Skyltläge och maximal exponering mot Stockholmsvägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 366 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Karta

Information

Beskrivning

Öppen planlösning med endast några pelare och ypperlig exponering och skyltläge mot ett av centrala Norrtäljes mest trafikerade vägar. Flera ingångar mot gatan ger möjlighet att dela lokalen mellan två hyresgäster där ena tar även ytan 1 tr upp om ca 153 kvm som lämpar sig som kontor.

Utförande

Byggår: 1960

Antal rum: anpassningsbart

Planlösning: Bv har ljusa ytskikt och ekparkett i stora delar samt två toaletter varav ena med dusch och två trinettkök. 1 tr upp hittar man kontorsyta med filtmatta som dämpar ljudet och med plats för flera arbetsplatser med fönster mot Stockholmsvägen. Möjlighet finns att installera kök/pentry i delen längst in mot innergården och ytan har även toalett samt bra ytor för arkiv och förråd. Personalingång från trapphuset finns till ytan 1 tr upp.

Övrigt

Ventilation: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 366

Omgivning

Omgivning/natur: Omgivningen består av flerbostadshus i direkt närhet och med Norrtälje Centrum ca 750 meter bort i norr och Flygfältets handelsplats ca 500 meter bort i söder så är läget utmärkt.

Företag i närheten: Lewéns Bygg, Norrtälje Badhus m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage: Ca sju p-platser finns utanför för hela lokalytan.

Närservice: Centrala Norrtälje inom en kort promenadavstånd bort med restauranger, caféer, matbutiker, apotek och systembolaget.

Kommunikationer: Med möjlighet att kliva av och på vid Gustavlunds hållplats så går det bussar till Tekniska Högskolan (676:an), Uppsala Centralstation (677:an) Åkersberga Centrum (621:an). Med bil så kommer man naturligt in på Stockholmsvägen direkt från E18 i söder och från norr genom väg 76 eller från Baldersgatan och Estunavägen som övergår till Stockholmsvägen vid centrala Norrtälje.

Skyltläge: Ja, mot Stockholmsvägen.

Sökhjälp