Skriv ut

Skapa PDF

Hamnvägen 8, Näsby Park/Viggbyholm

täby

Med dess oslagbara läge vid vattnet så hittar man i gränsen mellan Näsbypark och Viggbyholm utan tvekan ett av Täbys allra finaste kontorslokal.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 304 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen med dess halvt frostade glasväggar ger en rumsindelad lösning i absolut toppskick. Ekparkett i alla delar förutom toaletterna som har kakel och klinker i vitt respektive gråsvart. Ena toaletten är utrustad med dusch för den som önskar cykla till kontoret. Fönster mot tre väderstreck varav ett mot marinan vilket ger ett utmärkt ljusinsläpp. Se gärna 3D-ritningen som visar hur man kan få plats med ca 15 arbetsplatser i rumsindelad lösning med en-två personer per rum.

Utförande

Byggår

1996

Renoveringsår

2009

Våningsplan

2 av 3

Antal rum

15

Planlösning

Enligt ritningen är det beräknat till 15 arbetsplatser i dem 12 rummen. Utöver arbetsrummen så har lokalen trevligt konferensrum i mitten samt mindre mötesrum/samtalsrum i direkt anslutning. Lokalen är belägen 1 tr upp och hiss samt RWC finns.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ventilation

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 304

Omgivning

Omgivning/natur

Med vattnet runt knuten och marinan i anslutning så finns det många möjligheter att koppla av under och efter arbetsdagen. Varför inte en promenad under lunchen eller en båttur efter dagen?

Företag i närheten

Flipper Marin, Ina Marin, MarinSystem, Kopparhus m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns utanför lokalens ingång.

Närservice

Närmaste lunchrestaurang ligger i Näsby Park ca 12 minuter bort som även har Apotek, Hemköp samt frisör m.fl.

Kommunikationer

Lokalen nås bäst med bil genom E18 ca 5 minuter bort och det finns gott om parkering utanför. För den som pendlar så ligger Näsby Park station ca 1 km bort med ca 12 minuters promenad. Tåg till Stockholms Östra/Tekniska Högskolan tar ca 20 minuter och bussar går från stationen till Täby Centrum (617 och 619) och vidare till Danderyds sjukhus.

Sökhjälp