Skriv ut

Skapa PDF

Fogdevägen 2, Bergtorp/Täby

täby

Lokal med många möjligheter och stor parkering utanför samt skyltläge mot Ica Stop/E18.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 843 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Karta

Information

Beskrivning

Möjlighet finns att påverka utformningen av lokalen tillsammans med hyresvärden som önskar verksamhet inom sällanköpshandel.

Utförande

Byggår

1982

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lokalen har öppen planlösning till stora delar och ca 5,6 meter till balk. Kontorsrum samt toaletter finns på lokalens ena sida som sticker ut i ritningen och forstätter längs med samma sida av hela lokalen. Ytan för kontor och förråd är ca 140 kvm och den öppna ytan är ca 700 kvm. Porten har gjorts om till entré med två dörrar samt ståljalusi som ger bra säkerhet. Utanför lokalen finns parkeringsyta som är delvis inhägnad.

Teknisk information

Ventilation

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 843

Omgivning

Omgivning/natur

Området domineras av flera stora aktörer som valt att etablera sig i Bergtorp bl.a Cykloteket (vägg i vägg med lokalen), Mio, Ahlsell, Stalands, ALCRO (Täby färg & tapet) mfl. Området har även bostäder samt naturen i direkt anslutning.

Företag i närheten

Cykloteket (vägg i vägg med lokalen), Mio, Ahlsell, Stalands, ALCRO (Täby färg & tapet), SATS, Ica Stop m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Gott om parkeringsyta utanför lokalen som är delvis inhägnad.

Närservice

Ica Stop bredvid samt Täby Centrum ca 5 minuter bort med bil. Näsbyparks tennishall samt SATS i fastigheterna bredvid ger bra möjlighet till träning för den som önskar det.

Kommunikationer

Lokalen nås enklast med bil genom E18 som går precis invid. Med ca 5 minuter till både Danderyd och Täby Centrum samt 15 minuter till Stockholms innerstad så har lokalen väldigt bra läge mot en mycket köpstark kundkrets. Busstationen Viggbyholms trafikplats ligger ca 4 minuters promenad bort med busslinje 610:an och 629:an till Danderyds sjukhus och vidare med tunnelbanans röda linje. Med Roslagsbanan tar man sig till Stockholms Östra och Åkersberga på ca 15 minuter och Viggbyholms station ligger ca 17 minuters promenad bort.

Skyltläge

Ja, mot Ica Stop/E18.

Sökhjälp