Skriv ut

Skapa PDF

Rosterigränd 4, Liljeholmen

stockholm

Kontorslokal vid Liljeholmens centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 436 - 436 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuds en flexibel lokal med bästa läge vid Liljeholmens knutpunkt, ett stenkast från Liljeholmstorget med galleria och tunnelbana. Sjön trekanten med sin park hittas bara några meter från dörren.  Lokalen är idag rumsindelad med glaspartier i björk, men anpassas efter hyresgästens önskemål. Rumsindelat eller inte, det bestäms av hyresgästen.  Föredrar man rumsindelat är förutsättningarna goda för snabb inflytt. Lokalen är lämplig för max 30 arbetsplatser. Vid sjön trekanten är det perfekt att sätta sig med en kopp kaffe, ta en promenad eller varför inte en löptur runt sjön på lunchen? Med närheten till Liljeholmstorget och denna sjönära natur är det lätt att ta sig hit, införskaffa sig det man behöver samtidigt som man har en härlig natur runt sig.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 436 436

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten har ett suveränt läge med två minuters promenad till tunnelbana, tvärbanan och bussar. Gallerian Liljeholmstorget ligger också inom räckhåll med sitt stora utbud av restauranger, shopping och service. Runt hörnet finns en härlig park och sjön Trekanten där det vintertid plogas en rundbana för skridskoåkning. Sommartid kan du promenera eller jogga runt sjön. Med sina två kilometer blir det en perfekt avslutning på lunchen. Eller varför inte bara njuta av din kaffe vid det trevliga parkcafét?

Parkeringsmöjligheter/garage

Både garage och markparkering finns i området.

Närservice

Vid Liljeholmstorget finns gallerian med samma namn. Ni finner ett brett utbud av restauranger, butiker och service. Läs mer på Liljeholmstorgets hemsida.

Kommunikationer

Kommunikationsläget är nästintill oslagbart med - Tunnelbana (röd linje) - Tvärbanan (Alvik-Hammarby Sjöstad) - Busslinje, ett flertal - E4:an i både norr- och södergående riktning.

Sökhjälp