Skriv ut

Skapa PDF

Svärdvägen 21, Danderyd / Mörby

danderyd

Trevlig kontorsrum för 2 personer. Rum 441 för 3250:- per arbetsplats och månad. Kontorspaket med fullservice ingår. Totalpris för rummet 7500:-/månad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 12 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Quick Office i Danderyd hyr ut kontorsrum , kontor, lokaler, mötesrum och konferensrum. Smakfullt inrett kontorshotell med fullservice. Kontoret håller hög klass och servicenivå. Mötesrum och konferensrum Boka ditt mötesrum och konferensrum från en timme och uppåt för 2-60 personer enkelt på vår hemsida quickoffice.se. Företagsadress För dig som inte har behov av en kontorsplats men som behöver en attraktiv adress för ditt företag kan hyra Företagsadress. Dropdown arbetsplats Som hyresgäst hos Quick Office kan du även bjuda över dina samarbetspartners att sitta på våra dropdown-platser. Hög servicenivå Vi har bemannad reception som tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. IT Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss. Därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar.

Utförande

Övrigt

Övrigt: Totalpris för rummet 441 är 7500:-/m inklusive Kontorspaketet med fullservice. Tillträde omgående. I kontorspaketet ingår följande tjänster och service: - Reception med kund- och paket/posch färg - El, värme, fastighetsskatt. - Städning - Posthantering - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 100Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - Kontorsmöbler - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v o Bilden visar exempel på rum för 2 personer.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 12

Omgivning

Omgivning/natur: Stockholms innerstad når du på 10 minuter samtidigt som du har närhet till naturen, golfbanan och vattnet. I huset ligger en lunchrestaurang. Gångavstånd till Mörby Centrum.

Närservice: 6 anledningar till att välja Quick Office - Professionell miljö för företaget, personalen och era besök - Färdig infrastruktur som spar tid - Full kontroll på kontorets kostnader - Fullutrustade mötesrum och konferensrum - Tillgång till 20 mötesrum och konferensrum i Stockholm - Stabil internetuppkoppling, säkra brandväggar, stabil uppkoppling via fiber.

Kommunikationer: Mycket bra förbindelser med tunnelbana eller buss till Mörby Centrum.

Dokument

Länkar

Sökhjälp