Skriv ut

Skapa PDF

Swedenborgsgatan 20, Södermalm

stockholm

Kontor i nyproduktionsskick som skräddarsys efter hyresgästens önskemål. Mycket bra kommunikativt läge med pendeltågstation i fastigheten!

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

370 - 1 340 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Karta

Information

Beskrivning

Byggår: 1990. Ombyggnadsår: 2016. Fastigheten erbjuder ett fint serviceutbud med restaurang- och caféverksamheter med mer. Här finns även omklädningsrum med dusch och bastu gemensamt för fastigheten för den som cyklar.

Utförande

Byggår

1990

Renoveringsår

2016

Våningsplan

4

Planlösning

Fastigheten är pelarbyggd och ytan är idag öppen och kommer att byggas i enighet med tillträdande hyresgästens önskemål. Här kan kontorsdrömmen bli till verklighet både vad gäller planlösning och materialval.

Övrigt

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 370 1 340

Omgivning

Omgivning/natur

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar. Tanto ligger inom gångavstånd för natursköna promenader.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage finns i huset och en plats kostar 2000 kr/mån + moms.

Kommunikationer

Fastigheten erbjuder ett utmärkt kommaunikativt läge med pendeltågstationen Södra Station i huset samt kort gångavstånd till två t-banelinjer; den röda linjen som går vid Mariatorget och den gröna vid Medborgarplatsen. Flera busslinjer passerar nära; 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan), 3:an (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset), 74:an (Mariatorget-Sickla Köpkvarter) och 66:an (Reimersholme-Sofia). Fastigheten är också lättillgänglig för den bilburne.

Sökhjälp