Skriv ut

Skapa PDF

Swedenborgsgatan 20, Södermalm

stockholm

Kontor i nyproduktionsskick som skräddarsys efter hyresgästens önskemål. Mycket bra kommunikativt läge med pendeltågsstation i fastigheten!

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

285 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Karta

Information

Beskrivning

Byggår: 1990. Ombyggnadsår: 2016. Fastigheten erbjuder ett fint serviceutbud med restaurang- och caféverksamheter med mer. Här finns även omklädningsrum med dusch och bastu gemensamt för fastigheten för den som cyklar. Just nu pågår en total upprustning av hela huset vilket innebär att fastighetsägaren kommer att kunna erbjuda kontorsytor i nyproduktionskick med henlt ny teknisk infrastruktur (el, kyla och ventilation).

Utförande

Byggår

1990

Renoveringsår

2016

Våningsplan

3

Planlösning

Fastigheten är pelarbyggd och ytan är idag öppen och kommer att byggas i enighet med tillträdande hyresgästes önksemål. Här kan kontorsdrömmen bli till verkligeht både vad gäller planlösning och materialval.

Övrigt

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 285

Omgivning

Omgivning/natur

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar. Tanto ligger inom gångavstånd för natursköna promenader.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage finns i huset och en plats kostar 2000 kr/mån + moms.

Närservice

I närområdet finns en mängd olika restauranger att välja mellan med alla tänkbara smakinriktningar samt saluhall. Området erbjuder även massor av små mysiga butiker, systembolag och matbutiker. Här finns kort och gott all service du kan tänka dig som underlättar din vardag.

Kommunikationer

Fastigheten erbjuder ett utmärkt kommunikativt läge med pendeltågstationen Södra Station i huset samt kort gångavstånd till två t-banelinjer; den röda linjen som går vid Mariatorget och den gröna vid Medborgarplatsen. Flera busslinjer passerar nära; 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan), 3:an (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset), 74:an (Mariatorget-Sickla Köpkvarter) och 66:an (Reimersholme-Sofia). Fastigheten är också lättillgänglig för den bilburne.

Sökhjälp