Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 41, Centrum

göteborg

Välkommen till ett mycket fint kontorshotell mitt i centrala Göteborg. I Dahlgrenska huset kan vi nu erbjuda ett rum om 16 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 16 m²
Tillträde: 2017-04-01
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till ett mycket fint kontorshotell mitt i centrala Göteborg. Här sitter man med närhet till all tänkbar service, spårvagn och buss stannar vid Kungsportsplatsen och Domkyrkan som ligger några minuter bort. Centralstationen och Brunnsparken som är knutpunkter för kollektivtrafiken ligger även de på några minuters gångavstånd. Här finns 12 rum av olika storlek, alla mycket fint renoverade. Vi erbjuder tillgång till gemensamt konferensrum, pentry och WC. Internet, drift, fastighetskatt och kaffe ingår också i hyran. Inte nog med detta, det finns en härlig terrass i huset där ni kan njuta av er kaffe eller varför inte en AW med kollegorna i huset. Visst låter det bra? Dessutom är det kort bindningstid. Perfekt för dig som är nystartad eller som tröttnat på att ha kontoret hemma. Välkommen att kontakta Lizet Schoultz för mer information samt bokning av visning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 16

Omgivning

Omgivning/natur

Mer centralt än det här blir svårt. Denna fastighet har närhet till restauranger och all shopping du kan tänka dig.

Närservice

Precis utanför fastigheten har du många populära butiker så som Bik Bok, Åhléns Ströms, Hope och många fler. Söker du efter restauranger finns hela Kungsgatan till ditt förfogande och Saluhallen ligger ett stenkast bort. Vad sägs om Bee Bar, Kungstorget eller varför inte Tranquilo? Perfekt för lunch men även AW med kollegorna.

Kommunikationer

Fastigheten är perfekt placerad för den som väljer att åka kollektivt. Här finns Kungsportsplatsen och Domkyrkan alldeles intill och Centralstation med all kommunikation så som spårvagn, buss, tåg, flygbussar, ligger bara 5 minuters promenad bort.

Sökhjälp