Skriv ut

Skapa PDF

Svärdvägen 21, rum 403B, Danderyd / Mörby

danderyd

Trevligt kabinrum för 1 person. Rum 403B för 4400:-/månad. Vårt Kontorspaket med fullservice ingår!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 6 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Trevligt kabinrum för 1 person. Rum 403B för 4400:-/månad. Vårt Kontorspaket med fullservice ingår! Bilden visar exempel på kabinrum. I kontorspaketet ingår följande tjänster och service: - Reception med kund- och paket/posthantering - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 100Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - Kontorsmöbler - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg - El, värme, fastighetsskatt. - Städning Quick Office i Danderyd hyr ut kontorsrum , kontorsplatser/co-working, mötesrum och konferensrum samt företagsadress. Smakfullt inrett kontorshotell med fullservice. Kontoret håller hög klass och servicenivå. Personlig service Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. Nätverkande Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och bra funktioner som underlättar och spar tid i din vardag. Det inbjuder också till nätverkande med nya samarbetspartners och affärsmöjligheter Mötesrum och konferensrum Kontorshotellet erbjuder även en konferensanläggning för möten upp till 60 personer. Skräddarsydda kontorspaket Hos oss kan du välja det Kontorspaket och den servicenivå som passar din verksamhet bäst till konkurrenskraftiga priser. Konferensrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår självklart i alla våra olika Kontorspaket. IT Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss och därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar. Hög säkerhet Genom vårt passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag kan du vara trygg på din arbetsplats. Du har tillgång till ditt kontor 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan.

Utförande

Övrigt

Övrigt

Bild visar exempel på rum.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 6

Omgivning

Omgivning/natur

Quick Office Kontorshotell i Danderyd är perfekt för dig som bor norr om Stockholm. Du når Stockholms innerstad inom en kvart samtidigt som du har närhet till naturen, Danderyds golfbana och vattnet. Två minuters promenad till nya Danderyds Centrum där du hittar med butiker, restauranger och de kommunala färdmedlen.

Närservice

Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. I huset finns en mycket uppskattad lunchrestaurang.

Kommunikationer

Bra förbindelser med tunnelbana eller buss till/från Mörby Centrum. Tunnelbana till Stockholm Central tar 15 min.

Dokument

Länkar

Sökhjälp