Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 67, Väster

eskilstuna

Lokal om cirka 270 kvadratmeter med över 4 meter i takhöjd och långsida mot Kungsgatan. Parkeringar utanför dörren och port 3.3 x 4.3 på ena kortsidan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Lager/Logistik
Storlek: 270 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokal om cirka 270 kvadratmeter med över 4 meter i takhöjd och långsida mot Kungsgatan. Möjlighet till att annonsera längst hela fasaden samt på skyltstativ vid Kungsgatan. Port med måtten 3.3m x 4.3m på kortsidan. Planlösning, ytskikt och utförande anpassas för hyresgästens behov. Det går att hyra delar av lokalen, se mer information i bifogat prospekt. Den stora majoriteten av all kommersiell verksamhet i Eskilstuna finns på Väster samt inom stadskärnan. Med parkeringsmöjligheter precis utanför dörren är det lätt för egen personal samt kunder att snabbt ta sig till och från lokalen. En promenad till stadskärnan tar 10-15 minuter.

Utförande

Byggår

1900

Antal rum

8, anpassningsbart

Planlösning

Befintlig planlösning omfattar en öppen yta om cirka 200 kvadratmeter samt matsal, omklädningsrum och toaletter om cirka 70 kvadratmeter. Port med måtten 3.3m x 4.3m på kortsidan till lokalen. Planlösningen kan till stora delar anpassas till hyresgästens behov, exempelvis kan en lager eller verkstadsyta om cirka 108 kvadratmeter avskiljas med port som ingång. För mer information, läs bifogat prospekt.

Övrigt

Uppvärmning

Radiatorer (element) samt luftvärmefläktar.

Lokalen kan nås via

Mindre än 5 minuter till närmaste motorvägspåfart.

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft med kyla som alternativ

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 270

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt

Omgivning

Omgivning/natur

Industriområde där omvandling till viss del har skett och som pågår, tegelfasader från 1900-talet. Från lokalen är det cirka 600 meter till Rinmansparken.

Företag i närheten

Kungsgatan 69 (Colorama), Transcom, Elektroskandia, Eco-Kraft m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Möjlighet till 5-10 reserverade parkeringar vid entré samt cirka 20 meter till större parkering med platser som inte är reserverade.

Närservice

Ett flertal gym, Krossbox, Actic och Itrim samt restauranger och en stor matvarubutik inom cirka 200 meter från lokalen.

Kommunikationer

Strax över en kilometer till Eskilstuna Centralstation och busshållplats cirka 100 meter från lokalen. Lätt tillgängligt även med cykel eller bil.

Skyltläge

Skyltning längst fasad som är väl synlig från Kungsgatan samt skyltstativ, se bilder.

Dokument

Sökhjälp