Skriv ut

Skapa PDF

Rosterigränd 12, Liljeholmen

stockholm

Rumsindelat mitt i Liljeholmen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 330 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger 100 meter från Liljholmens centrum, tunnelbanan och tvärbanan. 32 platser i egna rum och 16 platser i storrum. Totalt 48 arbetsplatser. 4 mötesrum för 16, 10, 8 och 6 personer. Lokalen kan även byggas om så att det blir fler arbetsplatser i en öppen lösning.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 330

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten har ett suveränt läge med två minuters promenad till tunnelbana, tvärbanan och bussar. Gallerian Liljeholmstorget ligger också inom räckhåll med sitt stora utbud av restauranger, shopping och service. Runt hörnet finns en härlig park och sjön Trekanten där det vintertid plogas en rundbana för skridskoåkning. Sommartid kan du promenera eller jogga runt sjön. Med sina två kilometer blir det en perfekt avslutning på lunchen. Eller varför inte bara njuta av din kaffe vid det trevliga parkcafét?

Parkeringsmöjligheter/garage

Både garage och markparkering finns i området.

Närservice

Vid Liljeholmstorget finns gallerian med samma namn. Ni finner ett brett utbud av restauranger, butiker och service. Läs mer på Liljeholmstorgets hemsida.

Kommunikationer

Kommunikationsläget är nästintill oslagbart med - Tunnelbana (röd linje) - Tvärbanan (Alvik-Hammarby Sjöstad) - Busslinje, ett flertal - E4:an i både norr- och södergående riktning.

Sökhjälp