Skriv ut

Skapa PDF

Arenavägen 45, Globen City

johanneshov

Representativt kontor med utsikt mot Globen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 202 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen lämpar sig väl till företaget som söker ett representativt kontor. Lokalen är belägen centralt i området och blickar ut mot Globen. Närheten till allmänna kommunikationer, 1 min promenad till tunnelbanan, gör även att det är lätt att ta sig hit. Planlösningen är flexibel vilket ger oss möjligheten att skräddarsy en produkt som möter kundens önskemål.

Utförande

Byggår: 1989

Planlösning: Öppen planlösning i kombination med kontors- och mötesrum samt pentry.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 202

Omgivning

Omgivning/natur: Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Närservice: I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, läkare, m.m.

Kommunikationer: Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Vägbeskrivning: Globen City ligger mellan Gullmarsplan och Slakthusområdet och nås smidigt via bl.a. intilliggande Södra länken och Nynäsvägen som båda har avfarter märkta "Globen". Såväl tunnelbanan som Tvärbanan har stationer med samma namn.

Sökhjälp