Skriv ut

Skapa PDF

Basargatan 10, Centrum

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 286 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mitt på Kungsportsplatsen erbjuder vi en charmig kontorslokal på andra våningen med stora fönster ut mot vallgraven. Lokalen har en öppen planlösning och luftiga utrymmen. Som hyresgäst i denna lokal får ni er egen portentré samt goda skyltmöjligheter med hjälp av fastighetens flaggstång som hänger på huskroppen. Goda kommunikationer oavsett hur man färdas. Parkeringsmöjligheter inom en radie av 100 meter samt lokaltrafikens knutpunkt Kungsportsplatsen precis utanför dörren. Läget är så i stort sätt så centralt det kan bli, mitt i pulsen med mycket citykänsla.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 286

Omgivning

Omgivning/natur

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Området har fått sitt namn från läget inom vallgraven, som ursprungligen omslöt stadens befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhusplatsen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst. Primärområdet Inom Vallgraven (som då även inkluderar stadsdelen Nordstaden) är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan.

Närservice

All önskvärd service finns inom gångavstånd.

Kommunikationer

Goda kommunikationer oavsett hur man färdas. Parkeringsmöjligheter inom en radie av 100 meter samt lokaltrafikens knutpunkt Kungsportsplatsen precis utanför dörren.

Sökhjälp