Skriv ut

Skapa PDF

Otterhällegatan 4, Inom Vallgraven

göteborg

Modern och ljus lokal på Otterhällegatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 284 m²

Karta

Information

Beskrivning

På Otterhällegatan, granne med Stora Hamnkanalen, erbjuds en modern lokal på 284 kvm på plan 3. Lokalen är lättåtkomlig och luftig och har fönster längs hela väggen mot Otterhällegatan vilket gör den väldigt ljus., vilket är ett bra sätt att synas på. Lokalen har även direkt access till garaget via en bakdörr vilket gör det enkelt med leveranser. Här är man mitt i centrala Göteborg, Inom Vallgraven, och behöver inte ta många steg för att hitta shopping, banker, restauranger, hotell och friskvård. Det är lätt att ta sig till adressen både med bil och kollektivtrafiken.

Utförande

Våningsplan: 3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 284

Omgivning

Omgivning/natur: Området har fått sitt namn från läget inom vallgraven, som ursprungligen omslöt stadens befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhusplatsen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst. Primärområdet Inom Vallgraven (som då även inkluderar stadsdelen Nordstaden) är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan.

Kommunikationer: Alldeles utanför ligger Lilla Torget med bussförbindelser och spårvagnarna stannar vid Domkyrkan c:a 200 m bort. Centralstationen ligger på bekvämt gångavstånd och flygbussarna är inne i city på 25 min.

Dokument

Sökhjälp