Skriv ut

Skapa PDF

Töpelsgatan 5A, Örgryte

göteborg

Ljus och modern kontorslokal om 257m2. Ett stenkast från stadens puls med bra kommunikationer, parkering och cykelvägar.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 257 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kombinera det bästa av två världar med stadens puls ett stenkast bort och naturen med motionsspår och härliga sjöar runt knuten. Lokalen kommer helt anpassas efter kundens behov. Planlösningen är därför flexibel i sitt utförande, vilket gör att ni har möjlighet att forma arbetsplatsen helt enligt era önskemål. Ni kan välja att sitta i individuella kontorsrum, i öppen kontorsmiljö eller i kombination, tillsammans med showroom och aktivitetsytor.

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 257

Omgivning

Närservice

Varje dag erbjuder två närliggande restauranger utkörning av lunch/catering för de som önskar. Både för mindre och större sällskap. Ett stenkast bort finns stadens puls, restauranger och shopping. Alldeles runt knuten, naturen, med motionsslingor, sjöar och möjlighet till rekreation. Här kombinerar du det bästa av två världar.

Kommunikationer

Cykeln är ett naturligt transportmedel, vid sidan av spårvagnen. Till fastigheten hör tre-sex parkeringsplatser för den bilburne.

Dokument

Sökhjälp