Skriv ut

Skapa PDF

Töpelsgatan 5A, Örgryte

göteborg

Ljusa och moderna kontorslokaler från 170m2-776m2. Ett stenkast från stadens puls med bra kommunikationer, parkering och cykelvägar.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 520 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kombinera det bästa av två världar med stadens puls ett stenkast bort och naturen med motionsspår och härliga sjöar runt knuten. Lokalerna är moderna och ljusa med rymliga konferensrum och trevliga mötesytor dom inbjuder till större möten och event. Här finns möjlighet att hyra lokal från 170m2 - 776m2. Se förslag på planritning. Lokalerna kommer helt anpassas efter kundens behov. Planlösningen är därför flexibel i sitt utförande, vilket gör att ni har möjlighet att forma arbetsplatsen helt enligt era önskemål. Ni kan välja att sitta i individuella kontorsrum, i öppen kontorsmiljö eller i kombination, tillsammans med showroom och aktivitetsytor.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 520

Omgivning

Närservice

Varje dag erbjuder två närliggande restauranger utkörning av lunch/catering för de som önskar. Både för mindre och större sällskap. Ett stenkast bort finns stadens puls, restauranger och shopping. Alldeles runt knuten, naturen, med motionsslingor, sjöar och möjlighet till rekreation. Här kombinerar du det bästa av två världar.

Kommunikationer

Cykeln är ett naturligt transportmedel, vid sidan av spårvagnen. Till fastigheten hör tre-sex parkeringsplatser för den bilburne.

Dokument

Sökhjälp