Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 16, Centrum

uppsala

Kontor om 36 kvm i unik kontorsgemenskap.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra

3 100 kr/m²/år 9 300 kr/mån exkl. moms. I lokalpriset ingår el, fastighetsskatt, städning av gemensamma ytor och posthämtning.

Storlek

36 m²

Karta

Information

Beskrivning

Lokal om 36 kvm på plan 2 med fönster ut mot Kungsgatan. Lokalen består av tre kontorsrum med ljusa väggar, ekparkettgolv i första rummet och linoleumgolv i resterande lokal. Tillgång till möteslokal, gemensamt pentry och toaletter. Lokalen ingår i en kontorsgemenskap om tre plan med anrika detaljer bevarade från tiden då fastigheten var en kyrka.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2 av 3

Antal rum

3

Planlösning

Kontorsyta, 36 kvm, på plan 2 med fönster ut mot Kungsgatan. Lokalen består av tre kontorsrum med ljusa väggar, ekparkettgolv i första rummet och linoleumgolv i resterande lokal.

Övrigt

Övrigt

Lokalerna kan endast hyras av momspliktig hyresgäst. För smidig inpassering och handhavande av porttelefon är systemet Aptus installerat i fastigheten. Om fastigheten. Gamla Missionskyrkan började uppföras år 1872 efter ritningar av arkitekten Gustaf Erik Sjöberg. Under 1988 gjordes ombyggnader och byggnaden innehåller idag kontors- och bostadslokaler. Exteriört har byggnaden till stora delar kunnat behållas i sitt äldre utseende. Data/tele/tv. Fastigheten har både fiber- och kopparanslutning. Internetuppkoppling kan tecknas via Borderlight för omgående leverans.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 36

Ekonomi

Hyra

3 100 kr/m²/år 9 300 kr/mån exkl. moms. I lokalpriset ingår el, fastighetsskatt, städning av gemensamma ytor och posthämtning.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats på gården i mån av plats. Flera parkeringsgarage ligger i närheten.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mitt i city, intill ett stort urval av restauranger och handel. Med Resecentrum nära, är kommunikationerna optimala och underlättar besöken för långväga gäster, alltifrån flyg- till tåg- och bussburna resenärer.

Dokument

Sökhjälp