Skriv ut

Skapa PDF

Armégatan 40, Huvudsta

solna

Helt ny renoverad fastighet.13min från t-centralen. 2 plan á1.235kvm lediga totalt 2.470kvm som kan delas och anpassas helt efter ny hyresgästs behov.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 2 300 kr/m²/år f.skatt 105kr/kvm + värme/kyla 140kr/kvm
Storlek: 300 - 2 370 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fantastisk fastighet. 13 min från t-centralen. 2 plan á 1.235kvm, upp till ca 85pers /plan. Fastigheten total renoveras och byggs om och anpassas helt efter ny hyresgästs krav och behov. Lokalerna är mycket ljusa och har många fönster, planlösningen passar för öppen eller rumsindelad planlösning. Det går att dela varje plan i ca 3 delar, om man vill, minsta ytan blir ca 350kvm. Det finns ca 30 p-platser ute och ca 30 garageplatser. Förråd på ca 100kvm i anslutning till lastintag och lasthiss. Lasthissen går till varje våningsplan och tar 2ton.

Planlösning

Utförande

Byggår

1985

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Fastigheten är byggd 1985 och kommer nu att total renoveras och anpassas helt efter nya hyresgästers krav och behov. Både vad som gäller planlösning tekniska installationer. Stor ljus och spektakulär entré till fastigheten med dubbel takhöjd. Det går att dela varje plan i ca 3 delar, om man vill, minsta ytan blir ca 350kvm. På vinds planet finnas en stor fin konferensavdelning på ca 400kvm med stora terrasser som har fantastisk utsikt över Mälaren och Solna. Det blir ett helt nytt kontor i en spektakulär fastighet. Lokalerna är mycket ljusa och har många fönster, planlösningen passar för öppen eller rumsindelad planlösning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Att ta sig av och på Essingeleden och Klarastrandsleden tar ca 3 minuter och är väldigt smidigt. Även Ulvsundaleden och Bromma flygplats är enkla att nå med bil.

Ventilation

Ny renoverad

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 300 2 370 2 300

Ekonomi

Hyra

2 300 kr/m²/år f.skatt 105kr/kvm + värme/kyla 140kr/kvm

Omgivning

Omgivning/natur

Mälaren med Pampas marina ligger endast 5 minuters promenad från fastigheten. Att cykla in till city längs Karlbergskanalen tar ca 15 minuter.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns ca 30st garage platser i fastigheten á 1.000kr/månad och ca 35 st p-platser i anslutning till fastigheten, 750kr/månad.

Närservice

Huvudsta centrum ligger 5 minuter bort och att promenera till Solna Centrum tar ca 15 minuter. T-bana Västraskogen ligger ca 3 min bort med närbutiker, pressbyrå, post och restauranger.

Kommunikationer

Från fastigheten till t-centralen tar ca 13minuter och det går en t-bana från Västraskogen ca var 5 minuter och till Sundbybergs station tar det ca 15min.

Skyltläge

Mycket bra skyltläge på fasad mot Armegatan

Vägbeskrivning

Att ta sig av och på Essingeleden och Klarastrands tar ca 3 minuter och är väldigt smidigt. Även Ulvsundaleden och Bromma flygplats är enkla att nå med bil.

Länkar

Sökhjälp