Skriv ut

Skapa PDF

Armégatan 40, Huvudsta

solna

Fantastisk fastighet. 13 min från t-centralen. Varje plan är ca1.200kvm och byggs om och anpassas helt efter ny hyresgästs krav och behov.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 370 - 4 000 m²

Tillträde: 2017-01-01

Karta

Information

Beskrivning

Fantastisk fastighet. 13 min från t-centralen. 3 plan á ca1.200kvm, upp till ca 85pers /plan. + ett vinds plan ca 400kvm med konferens avdelning och stora altaner med utsikt över Mälaren och takåsarna i Solna Fastigheten total renoveras och byggs om och anpassas helt efter ny hyresgästs krav och behov. Lokalerna är mycket ljusa och har många fönster, planlösningen passar för öppen eller rumsindelad planlösning. Det går att dela varje plan i ca 3 delar, om man vill, minsta ytan blir ca 350kvm.

Utförande

Byggår: 1985

Antal rum: anpassningsbart

Planlösning: Fastigheten är byggd 1985 och kommer nu att total renoveras och anpassas helt efter nya hyresgästers krav och behov. Både vad som gäller planlösning tekniska installationer. Stor ljus och spektakulär entré till fastigheten med dubbel takhöjd. Det går att dela varje plan i ca 3 delar, om man vill, minsta ytan blir ca 350kvm. På vinds planet finnas en stor fin konferensavdelning på ca 400kvm med stora terrasser som har fantastisk utsikt över Mälaren och Solna. Det blir ett helt nytt kontor i en spektakulär fastighet. Lokalerna är mycket ljusa och har många fönster, planlösningen passar för öppen eller rumsindelad planlösning.

Övrigt

Hiss: Ja

Lokalen kan nås via: Att ta sig av och på Essingeleden och Klarastrandsleden tar ca 3 minuter och är väldigt smidigt. Även Ulvsundaleden och Bromma flygplats är enkla att nå med bil.

Ventilation: Ny renoverad

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 370 4 000

Omgivning

Omgivning/natur: Mälaren med Pampas marina ligger endast 5 minuters promenad från fastigheten. Att cykla in till city längs Karlbergskanalen tar ca 15 minuter.

Parkeringsmöjligheter/garage: Det finns ca 30st garage platser i fastigheten á 1.000kr/månad och ca 35 st p-platser i anslutning till fastigheten, 750kr/månad.

Närservice: Huvudsta centrum ligger 5 minuter bort och att promenera till Solna Centrum tar ca 15 minuter. T-bana Västraskogen ligger ca 3 min bort med närbutiker, pressbyrå, post och restauranger.

Kommunikationer: Från fastigheten till t-centralen tar ca 13minuter och det går en t-bana från Västraskogen ca var 5 minuter och till Sundbybergs station tar det ca 15min.

Skyltläge: Mycket bra skyltläge på fasad mot Armegatan

Vägbeskrivning: Att ta sig av och på Essingeleden och Klarastrands tar ca 3 minuter och är väldigt smidigt. Även Ulvsundaleden och Bromma flygplats är enkla att nå med bil.

Sökhjälp