Skriv ut

Skapa PDF

Sergels Torg 12, City

stockholm

Yteffektivt och modernt i 5:e hötorgsskrapan.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

240 m²

Karta

Information

Beskrivning

Tillfälle att hyra stilrent kontor på 10:e våningsplanet med härlig utsikt. Lokalen får ett nytt pentry och har till mestadels en öppen planlösning med 2 stycken konferensrum. Lokalen hyrs ut i andrahand utan besittningsrätt. Möjlighet att skriva kontrakt fram till 2018-06-30. Möjlighet till snabbt tillträde. Hyrs ut omöblerad.

Utförande

Byggår

1963

Renoveringsår

1986

Våningsplan

10 av 16

Övrigt

Övrigt

Sven Backström och Leif Reinius ritade den femte Hötorgsskrapan som byggdes 1961-65. Det 5:e Hötorgshuset skiljer sig från de andra Hötorgshusen genom att våningsplanen har fönster från golv till tak.

Övrigt

Ventilation

Kyla samt mekanisk till och från luft

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 240

Omgivning

Närservice

Området kring Hötorget och Sergels Torg är ett av Stockholms mest eftertraktade kontorslägen. Mer centralt kan man knappast sitta. Här mitt i storstadspulsen är det nära till allt - butiker, restauranger, kommunikationer och kultur.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Hötorget och city. Till Centralen med tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg med mera tar det bara ett par minuter att promenera. Likaså till World Trade Center med flygbussar och Arlanda Express. Tunnelbanestation finns även under Hötorget.

Länkar

Sökhjälp