Skriv ut

Skapa PDF

Isafjordsgatan 32B-C, Kista

kista

En färdig utbildningslokal med redan formade lektionssalar blir ledig nu till årsskiftet 2016/2017.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 1 460 m²

Karta

Information

Beskrivning

En mycket bra utbildningslokal med egen entré och redan färdiga lektionssalar blir ledig nu till årsskiftet. Det finns också ett eget personalutrymme med separat pentry för de lärare som ska arbeta i lokalerna. Med en kort promenad från T-banan tar man sig enkelt till lokalerna.

Planlösning

Utförande

Byggår: 1993

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 460

Omgivning

Omgivning/natur: KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Närservice: Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbuder O´learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

Kommunikationer: Från fastigheten till tunnebanan tar det 2-3 minuter att promenera. Olika Busslinjer går genom området och precis utanför finns en hållplats som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen "Helenlund". Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Efter år 2022 kommer även tvärbanan att korsa Kista.

Sökhjälp