Skriv ut

Skapa PDF

Sidensvansvägen 8, Sollentuna

sollentuna

Mycket prisvärt kontor Rabatterat till 750kr/kvm. Fina, ljusa, ny renoverade lokaler ca 9rum stor helglasad entré dubbel takhöjd, stort konferensrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 350 m²

Tillträde: tillträde under hösten 2016

Karta

Information

Beskrivning

Mycket prisvärt hyran rabatterad till750kr/kvm. Mycket ljusa fina lokaler med en fantastiskt helglasad entré med dubbel takhöjd ett perfekt showroom. Lokalen är rumsindelad i ca 9 rum och ett stort konferensrum. Lokalen överlåts av befintlig hyresgäst. Rabatterad hyra 750kr/kvm + ca 250kr/kvm tillägg totalt endast 1.000kr/kvm.

Utförande

Planlösning: Fastigheten ligger i Sjöberg längs Danderydsvägen mellan Danderyd och Häggvik. Fastigheten har ett mycket bra läge, det är lika nära ca 7minuter med bil till Norrtäljevägen som till Arlandavägen. fastigehetn är ljus och modern med finna och tydliga entréer.

Övrigt

Lokalen kan nås via: Fastigheten ligger i Sjöberg längs Danderydsvägen mellan Danderyd och Häggvik. Fastigheten har ett mycket bra läge, det är lika nära ca 7minuter med bil till Norrtäljevägen som till Arlandavägen. fastigehetn är ljus och modern med finna och tydliga entrée

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 350 750

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage: Det finns både parkering ute och i garage i anslutning till fastigheten.

Närservice: Sjöberg ligger nära stora rekreations områden och det finns både restauranger och matvarubutiker i området.

Kommunikationer: Fastigheten ligger mitt i mellan Danderyd och Häggvik. 20 minuter till Bromma eller Arlanda. På Danderydsvägen station Sjöberg i anslutning till fastigheten går bussar 607, 627 & 697 både mot Sollentuna och Danderyd som sedan ansluter till t-bana eller pendeltåg.

Sökhjälp