Skriv ut

Skapa PDF

Östra ågatan 29, Centrum

uppsala

Central butikslokal om 98 m² belägen längs Östra Ågatan. Här är det mycket folk i rörelse!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 98 m²

Karta

Information

Beskrivning

Central butikslokal i bra skick med entré och skyltfönster ut mot Östra Ågatan. Lokalen är lämplig för butik, kontor eller café- och restaurangverksamhet. Lokalen är 98 m² i gatuplanet och har ytterligare 61 m² i källarplanet. Östra Ågatan och årummet ligger en tvärgata ner från Uppsalas gågata och här är det ett rikligt folkliv med flera butiker, caféer och restauranger. Ett perfekt skyltläge!

Utförande

Planlösning: Lokalen om 98 m² + 61 m² i källarplan är i bra skick med ljusa materialval och öppna ytor. Entréplanet om 98 m² har öppna ytor med skyltfönster och entré ut mot Östra Ågatan. I källarplanet om 61 m² är det en öppen personalyta med köksdel och rymlig plats för gemensamhetsyta. Här finns också ett rymligt förråd och personaltoalett.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 98

Omgivning

Omgivning/natur: Butiken ligger vid årummet med närhet till anrika historiska kvarter runt domkyrkan och vackra promenadstråk längs Fyrisån. Här finns ett rikt café och restaurangliv och det är mycket folk i rörelse!

Närservice: Lokalen är belägen i centrala Uppsala med närhet till gallerior, shopping, restauranger och all tänkbar service som centrum har att erbjuda.

Kommunikationer: Gångavstånd till Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Det är även mycket nära till Stora Torget som är ett stopp för Uppsala stadstrafik.

Sökhjälp