Skriv ut

Skapa PDF

Saabvägen 1, Trollhättan

trollhättan

Fantastisk kontorsfastighet med stora ljusa kontorsytor strax utanför Trollhättan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 2 129 - 4 759 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I Malöga industriområde strax norr om Trollhättan finner vi denna fantastiska fastighet med stora ljusa kontorsytor. Ett enastående tillfälle att hyra stora sammanhängande ytor i en och samma fastighet eller varför inte en hel egen fastighet. Kontoret har en välplanerad planlösning som ger möjlighet till både cellkontor och öppna landskap. Fastigheten utgörs av hela 4 800 kvm uppdelad på två våningsplan, möjlighet att dela på våningarna ges där ytan då blir ca 2 400 kvm per våningsplan. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 2 129 4 759

Omgivning

Omgivning/natur

Malöga indutriområde, i dagligt tal kallat Stallbacka industriområde, är Sveriges näst tätaste industriområde område ca 5 km från Trollhättans centrum. I Stallbacka finner du allt från kemtvättar, till företag som tillverkar och levererar precisionsdetaljer till flygindustrin. Det vill säga att det finns kompetens och erfarenhet, och en stor mängd drivkraft i detta område Här har man busstation inom 5 minuters gångavstånd, nära påfart till E45 och enbart 5 minuter bilfärd till Trollhättans centrum.

Kommunikationer

Riksvägarna 47, 44 och 42 samt Europaväg 45 strålar samman i Trollhättan. Med bil tar du dig till Trollhättans centrum på ca 5 minuter. Flera bussar trafikerar området och på knappt 20 minuter är du vid Resecentrum i centrala Trollhättan.

Dokument

Saabvägen 1
Sökhjälp