Skriv ut

Skapa PDF

Saabvägen 3, Malöga

trollhättan

I Malöga (Stallbacka) industriområde strax norr om Trollhättans centrum ligger denna fastighet med stora fina kontorsytor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 2 129 - 4 768 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I Malöga industriområde strax norr om Trollhättans centrum ligger denna fastighet med stora fina kontorsytor. Planlösningen erbjuder både cellkontor och öppna landskap. Parkering finns tillgänglig i anslutning till fastigheten. Fastigheten består av totalt ca 4 800 kvm uppdelad på två våningsplan, den är delbar och ytan blir då drygt 2 200 kvm respektive 2 600 kvm. Ett enastående tillfälle att hyra stora sammanhängande ytor i en och samma fastighet. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 2 129 4 768

Omgivning

Omgivning/natur

Malöga indutriområde, i dagligt tal kallat Stallbacka industriområde, är ett stort område ca 5 km från Trollhättans centrum. På Stallbacka finns en mångfald av företag. Här finner du allt från kemtvättar till företag som tillverkar och levererar precisionsdetaljer till flygindustrin. Det vill säga att det finns kompetens och erfarenhet, och en stor mängd drivkraft. Några företag i området är bla NEVS, Gkn Aerospace Sweden AB, Parker Hannifin AB Pumpand MotorDivision, Baas Team AB och Combitech för att nämna några.

Kommunikationer

Riksvägarna 47, 44 och 42 samt Europaväg 45 strålar samman i Trollhättan. Med bil tar du dig till Trollhättans centrum på ca 5 minuter. Flera bussar trafikerar området och på knappt 20 minuter är du vid Resecentrum i centrala Trollhättan.

Sökhjälp