Skriv ut

Skapa PDF

Sisjö Kullegata 8, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Välkommen till ett trevligt kontorshotell med mycket bra läge i Östra Sisjön.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 11 - 38 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till ett trevligt kontorshotell med mycket bra läge i Östra Sisjön, här kommer du snabbt och smidigt direkt ut på Söderleden som tar dig vidare mot E6, E20 och R40. Buss nr 168, 182 och 88 stannar några med minuters promenad från fastigheten. Dessa linjer går vidare mot Frölunda Torg och Radiomotet som båda är knytpunkter för kollektivtrafiken. Kontorshotell är en smart och smidig lösning med kort bindningstid, perfekt för dig som är nystartad eller som tröttnat på att ha kontoret hemma.Vi erbjuder tillgång till gemensamt konferensrum, pentry och WC. Internet och kaffe ingår också. Kollegor får man på köpet. Lokalen är belägen högst upp i huset, här sitter man ostört och med fin utsikt över nejden. Hiss finns naturligtvis, fri parkering i mån av plats invid fastigheten. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 3

Antal rum: 19

Planlösning: 14 rum på 13 m² 2 rum på 38 m² 1 rum på 16 m² 1 rum på 11 m².

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 11 38

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten är belägen i Högsbo-Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag och här arbetar ca 15 000 personer.

Närservice: I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service.

Kommunikationer: Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Sökhjälp