Skriv ut

Skapa PDF

Norrlandsgatan 12, City

stockholm

Nyrenoverad i centralt läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 330 - 330 m²
Karta

Information

Beskrivning

På Norrlandsgatan 12 kan vi nu erbjuda en nyrenoverad lokal med fiskbensgolv. Lokalen ligger högst upp i huset och utsikt över både Mäster samuelsgatan och Norrlandsgatan fås. En öppen planlösning med två konferensrum gör det möjligt att ha upp till 28 arbetsplatser. Ljusa väggar, fiskbensgolv, nytt pentry och nya toaletter är något vi kan erbjuda här på Norrlandsgatan 12. Utanför dörren, tvärs över gatan, ligger MOOD gallerian och bara någon minuts promenad bort hittas både Stureplan med sin galleria och Biblioteksgatans utbud. Kungsträdgården, Sergelstorg och Nybrokajen är bara några av de platser som ligger inom kort promenadavstånd. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg där röda linjen går, men även T-centralen med alla linjer och tåg ligger inom promenadavstånd.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 330 330

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt i Stockholm City. Fastigheten har ett bra läge med närhet till både Stureplan och kungsträdgården. I omgivningen finns bland annat Sturegallerian som kantas av butiker, restauranger och kaféer samt Sturebadet, en träningsanläggning med spa, bad och aerobicpass av olika slag.

Parkeringsmöjligheter/garage

Närmaste parkeringsgarage finns på Regeringsgatan och Birger Jarlsgatan.

Närservice

All tänkbar service finns i området.

Kommunikationer

Det är nära till både T-Centralen samt Östermalmstorgs och Hötorgets tunnelbana. En rad busslinjer avgår från Norrmalmstorg. För mer information, se www.sl.se

Sökhjälp