Skriv ut

Skapa PDF

Fakturavägen 1, Veddesta

järfälla

Kontorslokal för det lokala företaget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 225 - 225 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1994

Planlösning

En ljus och trevlig kontorslokal med fina ytskikt på plan 2. Idag har lokalen en rumsindelad planlösning men går självklart att ändra. Kontorsrummen är stora och lokalen har delvis högt i tak. Parkeringsplatser direkt utanför. Buss och pendeltåg inom gångavstånd.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 225 225

Omgivning

Närservice

Denna yta är för dig som vill vara mitt i ett industriområde samt i ett strategiskt läge av norra Stockholm. Industriområdet har ett utbud av lunchrestauranger, bensinstationer och mindre affärsverksamheter. Du har även Barkarby med dess handelsplats samt Jakobsbergs centrum inom några kilometers avstånd.

Kommunikationer

Veddesta industriområdet ligger alldeles intill E18 vilket gör det mycket lättåtkomligt med bil. Och restiden till Stockholms Central är knappa 20 minuter. Gällande parkeringsmöjligheterna har vi tänkt till både för dig och din kund och platser finns i direkt anslutning till fastigheten. Vill du ta dig kommunalt till området är det att åka buss från bussanknytningarna vid de närmsta pendeltågsstationerna i Barkaby och Jakobsberg. Även bussförbindelse till Vällingby är nära, där anknytning till gröna linjens tunnelbana finns.

Sökhjälp