Skriv ut

Skapa PDF

Södra Gubberogatan 4, Norra Gårda

göteborg

Moderna och ljusa kontorslokaler med en flexibel planlösning. Läget är lättillgängligt och lokalerna är anpassningsbara.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 400 m²
Karta

Information

Beskrivning

Gubberogatan 4 Här finns möjlighet att hyra ett helt trapphus, från bottenplan till plan 6. Önskar du mindre yta har du här chansen att skräddarsy ditt kontor på något av våningsplanen då du kan hyra allt från 400-6000 kvm. Moderna och ljusa kontorslokaler med en flexibel planlösning som idag är en mix av enskilda kontorsrum och öppna landskap, uppbyggda med pelare som gör det lätt att förändra. Vi anpassar lokalerna efter era önskemål. Pausutrymmet ligger avskilt med en dörr som leder direkt ut till en gemensam terrass.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 400

Omgivning

Omgivning/natur

Mitt i centrala Göteborg, bara några stenkast från Avenyn och evenemangsstråket vid Scandinavium och Nya Ullevi, växer nu en helt ny stadsdel fram. Kvarterets läge mellan Gullbergsån och Anders Personsgatan är attraktivt och kommunikationerna goda. Trädplanteringar, ny gång- och cykelväg samt gångbroar över ån ska skapa trivsel för boende och besökare. - Norra Gårda är ett av de mest expansiva och intressanta områdena i Göteborg.

Kommunikationer

Tillgängligheten är ypperlig då fastigheten ligger i direkt anslutning till E6 och E20. Reser du med kollektivtrafik finns både spårvagnslinjer och bussar på gångavstånd. Goda parkeringsmöjligheter intill fastigheten.

Sökhjälp