Skriv ut

Skapa PDF

Kabelvägen 2, Ljungarum

jönköping

Lagerlokal om 355 kvm i Ljungarum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 355 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I Ljungarum finns nu en lagerlokal hyresledig från mars 2017. Lokalen om 355 kvm består till större delen av en öppen lageryta samt tillhörande kontor och konferensrum. Stor markport finns för smidig lastning och lossning. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 355

Omgivning

Omgivning/natur

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer köpcenter, byggvaruhus och diverse industrier.

Närservice

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl. finns goda chanser till shopping.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm, Karlstad, Oslo och Frankfurt. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Sökhjälp