Krokslätt
| Mölndal

Favorit Dela

Göteborgsvägen 52

Fantastisk möjlighet att hyra 950m2 i egen byggnad, med kontor och showroom/utställningsyta. Lagerytor att hyra finns i intilliggande byggnad.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

  • Storlek:

    950 m²

  • Hyra:
Fastigheten ligger vid hållplats Krokslätts fabriker och är lättillgänglig med såväl kollektivtrafik, cykel eller bil. Den genuina byggnaden uppfördes 1890 och har renoverats till en stilfull kontorsbyggnad med enorm karaktär. Lokalytan är fördelad över 3 våningsplan som är smakfullt renoverade med härliga och funktionella ytor i blandad planlösning. På entréplan finns möjlighet till finmekanisk verkstad alternativt kontorsyta. På bottenplan finns även en smalare markport för godshantering. I intilliggande byggnad finns möjlighet att hyra lagerytor om 192m2 och 255m2. Fastigheten ligger strategiskt nära E6/E20 och utanför vägtull. Härifrån tar det endast 5 min till Mölndals C och 10 min till Gbg City. För bilburna finns 22-30 parkeringsplatser att hyra i direkt anslutning till fastigheten. Mitt emot fastigheten ligger Krokslätts Fabriker med restauranger/caféer, gym mm. Området genomgår en expansiv utveckling med spännande projekt. Bland annat byggs Quality Hotell The Weaver precis i närheten som öppnar 2021. För övrigt finns goda skyltmöjligheter ut mot Göteborgsvägen och många välkända namn och varumärken huserar i området.
  • Total yta

    950 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Göteborgsvägen 52

Byggår:

1890

Antal rum:

16, anpassningsbart


Teknisk information

Takhöjd:

3,45 m

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Närservice:

Rakt över gatan ligger Krokslätts fabriker som inrymmer såväl företag som undervisning och myndigheter och på andra sidan ligger Krokslätts torg med butiker, affärer, vårdcentral och restauranger.

Kommunikationer:

Mycket goda kommunikationer med spårvagnslinje 4 till hållplats Krokslätts Fabriker. Fastigheten ligger i direkt anslutning till alla de stora lederna runt Göteborg. Det tar bara 20 minuter med bil till Landvetter flygplats.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Göteborgsvägen 52

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör