Skriv ut

Skapa PDF

Göteborgsvägen 52, Krokslätt

mölndal

Fantastisk möjlighet att hyra 950m2 i egen byggnad, med kontor och showroom/utställningsyta samt intilliggande lager om 192m2..

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 630 - 950 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten ligger vid hållplats Krokslätts fabriker och är lättillgänglig med såväl kollektivtraffik, cykel eller bil. För den bilburne finns 22-30 parkeringsplater att hyra i direkt anslutning till fastigheten, Den genuina byggnaden uppfördes 1890 och har renoverats till den stilfull kontorsbyggnad med enorm karaktär. Goda skyltmöjlighete ut mot Göteborgsvägen och många välkända namn och varumärken i området.

Utförande

Antal rum

16, anpassningsbart

Teknisk information

Takhöjd

3,45 m

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 630 950

Omgivning

Omgivning/natur

Almedal/Krokslätt är ett område med gamla industrianor som ligger strax söder om centrala Göteborg. Med närhet till både Korsvägen, Svenska Mässan och Göteborgs evenemangsstråk samt Mölndals centrum åt andra hållet. Här hittar du moderna kontor i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Gott om parkering för anställda och besökande kunder. I östra delarna ligger Krokslätts fabriker som inrymmer såväl företag som undervisning och myndigheter och Krokslätts torg med butiker och vårdcentral.

Närservice

Rakt över gatan ligger Krokslätts fabriker som inrymmer såväl företag som undervisning och myndigheter och på andra sidan ligger Krokslätts torg med butiker, affärer, vårdcentral och restauranger.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med spårvagnslinje 4 till hållplats Krokslätts Fabriker. Fastigheten ligger i direkt anslutning till alla de stora lederna runt Göteborg. Det tar bara 20 minuter med bil till Landvetter flygplats.

Sökhjälp