Skriv ut

Skapa PDF

Vasagatan 11, City

stockholm

En attraktiv och yteffektiv kontorslokal mitt i centrala Stockholm med Centralstationen och Arlandaexpress runt knuten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 640 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen som är belägen på plan 7 samt 8 i Vasahuset har en fantastisk utsikt över takåsarna i centrala Stockholm, och har ett härligt ljusinsläpp från alla fyra väderstreck. Kontoret har idag sin entré på plan 7 och sammanbinds med plan 8 via en ljus och fin interntrappa. Här finns ett stort härligt personalutrymme med en härlig utsikt över centrala Stockholm. Intill konferensrummen finns även ett trivsamt pentry för dem som enkelt vill ta med sig en kaffe in till mötet. Här finns plats för upp till 152 arbetsplatser, samt gott om mötesrum. Möjlighet finns att vara med och påverka anpassningen av lokalen så att den passar in på just er verksamhets behov. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Utförande

Byggår

1960

Våningsplan

7

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 640

Omgivning

Omgivning/natur

Välkomna till Vasahuset! Det optimala kontorsläget mitt i city. På sjunde våningsplanet når ni denna lokal om totalt 1 640 kvm, med en otrolig vy ut över Stockholm City. Flexibel planlösning och lokalen kan nås via två entréer och plan. Gott om fönster genomgående i lokalen och ljusinsläpp från samtliga vädersträck. Entrén är repressentativ och rymlig. I Vasahuset får ni en välrenommerad adress med känsla för stil.

Kommunikationer

Inom fem minuters promenad når ni T Centralen och tunnelbana, flygbussar, Arlanda Express, pendeltåg, regionaltåg, bussar etc. Vasagatan erbjuder ett förstklassigt läge för den som vill ta sig vidare genom staden eller till andra delar av landet och världen. Bra knutpunkt för businessdistrikt i centrala delarna av City.

Dokument

Länkar

Sökhjälp