Skriv ut

Skapa PDF

Arendalsvägen 22, Kungsbacka

kungsbacka

Fräsch butikslokal med bra och synligt läge nära E:6an och pendeln.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 108 - 780 m²

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen har stora fönster åt flera håll vilket ger ett fantastikt ljusinsläpp. På entresolplanet finns öppen yta för arbetsplatser alt showroom, öppet välkomnande pentry, konferensrum med glasdörrar för känslan av mer rymd. Entresolplanet inrymmer även vilorum, wc med dusch, förråd och serverrum med säkerhetsdörr. Möjlighet till ca 500m2 butiksyta. Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten och E:6an ligger endast ett par minuter bort. Med grannar som bland annat Byggmax, Plantagen och Hede Fashion Outlet samt det synliga läget gör den här lättilgängliga lokalen prisvärd.

Utförande

Planlösning: Butik/showroom med entresol. Möjlighet att utöka butiksytan på båda planen alt lager på plan 1 och/eller plan 2.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 108 780

Omgivning

Omgivning/natur: Kungsbacka kommun är den nordligaste kommunen i Hallands län och ingår i Storgöteborg. Gränsar i norr till Göteborg och Mölndal, i öster till Marks kommun och i söder till Varberg, alla på lagom pendlingsavstånd Europaväg 6, liksom järnvägen mellan Göteborg och Malmö, går rakt genom kommunen från norr till söder.

Närservice: I närområdet ligger Hede Fashion Outlet och längre bort Kungsmässan köpcenter som har ett stort utbud av butiker och flera restauranger att välja bland. Kungsbacka innerstad med sina mysiga kaféer och butiker ligger bara några kilometer bort.

Kommunikationer: Kungsbacka station med pendeltåg som avgår varje kvart mot Mölndal och Göteborgs centralstation och söder över mot Varberg och Halmstad. Här ligger också knutpunkten för busstrafiken i Kungsbacka. Pendelstationen och busshållplats ligger på gångavstånd och påfarten till E6 ligger någon minuts färd bort.

Sökhjälp