Skriv ut

Skapa PDF

Arendalsvägen 22, Varla

kungsbacka

Fräscht lager med bra läge nära E:6an och pendeln. Finns stor dörr (ej port) in till lagret.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 108 - 201 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lager om 108-201m2 (med möjlighet att hyra ytterligare yta för butiksverksamhet/showrrom/kontor) Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten och E:6an ligger endast ett par minuter bort. Med grannar som bland annat Byggmax, Plantagen och Hede Fashion Outlet samt det synliga läget gör den här lättilgängliga lokalen prisvärd.

Utförande

Planlösning

Endast lageryta om 108-201m2. Butik/showroom med entresol. Möjlighet att utöka butiksytan på båda planen alt lager på plan 1 och/eller plan 2.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 108 201

Omgivning

Omgivning/natur

Kungsbacka kommun är den nordligaste kommunen i Hallands län och ingår i Storgöteborg. Gränsar i norr till Göteborg och Mölndal, i öster till Marks kommun och i söder till Varberg, alla på lagom pendlingsavstånd Europaväg 6, liksom järnvägen mellan Göteborg och Malmö, går rakt genom kommunen från norr till söder.

Närservice

I närområdet ligger Hede Fashion Outlet och längre bort Kungsmässan köpcenter som har ett stort utbud av butiker och flera restauranger att välja bland. Kungsbacka innerstad med sina mysiga kaféer och butiker ligger bara några kilometer bort.

Kommunikationer

Kungsbacka station med pendeltåg som avgår varje kvart mot Mölndal och Göteborgs centralstation och söder över mot Varberg och Halmstad. Här ligger också knutpunkten för busstrafiken i Kungsbacka. Pendelstationen och busshållplats ligger på gångavstånd och påfarten till E6 ligger någon minuts färd bort.

Sökhjälp