Skriv ut

Skapa PDF

Klarabergsgatan 60, City

stockholm

Ett av stans mest kommunikativa lägen med garage i huset och möjlighet att teckna kortidsavtal.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

1 303 m²

Karta

Information

Beskrivning

Ett av stans mest kommunikativa lägen med garage i huset och möjlighet att teckna kortidsavtal.

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Effektiv och modern kontorslokal om 1 300 kvm. Planlösningen är anpassa för öppet kontorslandskap. Lokalen har en naturlig uppdelning mellan extern och intern del. I lokalens entrédel finns ett flertal externa konferensrum i varierande storlek och i den interna delen finns mindre samtalsrum. Till lokalen hör även ett rymligt pentry, där företaget kan samla personalen för större möten.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 303

Omgivning

Omgivning/natur

I området kring Klarabergsgatan finns närheten till all tänkbar service samt ett flertal trevliga restauranger, butiker och kultur. Här sitter man i händelsernas centrum och granne med stadens mest centrala knytpunkt. De utmärkta kommunikationsmöjligheterna och närheten till några av Stockholms mest centrala mötesplatser och hotell, gör detta till ett unikt läge med nära till allt. Stockholm Waterfronts kongresshallar ligger i direkt närhet och det nybyggda hotellet Scandic Continental ligger på andra sidan gatan.

Närservice

Som hyresgäst hos Hufvudstaden erbjuds ni en hög servicenivå genom ett nära, engagerat och personligt samarbete.

Kommunikationer

Huset har ett unikt kommunikationsläge då det ligger granne med Centralstationen som är knytpunkt för tunnelbana och rikstäckande spårtrafik. Här finns även Arlanda Express och Flygbussarna. I byggnaden ligger gemensamt cykelgarage och omklädningsrum.

Dokument

Sökhjälp