Skriv ut

Skapa PDF

Vasagatan 11, City

stockholm

Denna lokal i Vasahuset erbjuder ett kontorsläge utöver det vanliga med 820 effektiva kvadratmeter mitt i City. Högt läge med fint ljusinsläpp.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 820 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Vasahuset sitter ni på första parkett till Stockholms pulserande affärsliv. Det är knappast möjligt att hitta ett mer strategiskt läge när det kommer till att befinna sig i händelsernas centrum. Från hisshallen nås Arlanda Express, då många i huset har frekventa resenärer finns här även en tidtavla som visar avgångarna. Vidare är det inte många steg bort till T-Centralen, bussar och tåg. Kontorslokalen på 820 kvm har ett fint och högt läge som släpper in ljus från flera vädersträck. Lokalen är modern och kommer att planeras om till en öppen planlösning.

Utförande

Våningsplan

6

Antal rum

24

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 820

Omgivning

Omgivning/natur

Vasahuset är den optimala adressen för den som vill ha nära till allt. Här omgärdas ni av Citylivet med allt vad det innebär i form av butiker, restauranger, hotell, kommunikationer, nöje och kultur. Det som inte nås på gångavstånd tar ni er enkelt till med något av de närliggande kommunikationerna.

Närservice

All tänkbar service hittar ni runt knuten, läget på Vasagatan i CBD är att betrakta som ett av Stockholms mest servicenära lägen. Inom gångavstång nås Åhléns City, Centralstationen som nyligen rustats upp och fått ett större serviceutbud, restauranger och hotell. Vasagatan är förmodligen ett av de mest servicetäta stråken i Stockholm.

Kommunikationer

Inom fem minuters promenad når ni T Centralen och tunnelbana, flygbussar, pendeltåg, regionaltåg, bussar etc. Vasagatan erbjuder ett förstklassigt läge för den som vill ta sig vidare genom staden eller till andra delar av landet och världen. Från hisshallen i Vasahuset kommer ni direkt ner till Arlanda Express. Vasahuset är en knutpunkt för businessdistrikten i centrala delarna av City.

Dokument

Länkar

Sökhjälp